6 önbizalom növelő tipp a mindennapokra

23:38:00

Sziasztok!

Én magam is néha szenvedek önbizalomhiányban, ezt is el kellett fogadnom magamban, viszont vannak olyan dolgok amikkel növelni lehet az önbizalmat. 
Ezeket a tippeket én is mind kipróbáltam és alkalmazom is a mai napig, számomra nagyon jók, valóban beváltak, én ajánlom mindenkinek aki hasonló cipőben van.


Sport: A sport felpezsdít, felvidít, fitten tart és formába hoz. Ezektől mind nőhet a önbizalmad, hiszen itt láthatod a fejlődést is magadon! 


Igényesség: Számomra és szerintem sokak számára ez egy alap dolog, de gondoltam megemlítem, hiszen én akkor érzem magam jól a bőrömbe, ha igényesnek érzem magam. Értem ez alatt, a frissen mosott hajat, szép körmök, ápolt kezek és körmök, csinos viselet. Nekem talán ez vált be a legjobban, hidd el ettől tényleg lesz önbizalmad.



Hagyj fel az önmarcangolással: Nagyon rossz dolog azon felül, hogy ettől előrébb nem leszel, sőt talán csak visszább húz. Attól, hogy ezt teszed tényleg nem javítasz a helyzeten, még jobban elveszíted a kicsi önbizalmadat ami eddig is volt.



Felejtsd el az összehasonlítással: Légy önmagad! Te, te vagy és azért szeretnek, nem pedig mást. Nem kell olyannak lenned mint más, mutasd meg a valódi éned, nekem ez is önbizalmat adott.


Állj tükör elé és mond el a pozitívumokat magadról: Hihetetlen erővel bír ez a módszer, nem gondoltam volna, hogy valóban hatásos lesz. Nyilván csak olyan dolgokat mondj magadnak amit tényleg úgy is gondolsz, mert annak sincs értelme ha becsapod saját magad!



Jegyezd le az apró örömöket egy héten keresztül: Nagyon jó módszer, semmi időt nem igényel, csak gondold végig a napodat,biztosan történt veled jó dolog és azt jegyezd le, így azt is megtanulod, hogy értékelni kell az apró örömöket is az életben. 



Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés, próbáljátok ki ezeket a tippeket, nem bánjátok meg, nekem abszolút beváltak!

Ha bármi észrevételed vagy kérdésed van, várom kommentben! :)

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook