A kedvenc Ebay-es órám és karkötőim

23:44:00


Biztos vagyok benne hogy minden nőnek van kedvenc kiegészítője, amivel imádja feldobni az outfiteket, hiszen sokszor elég egy egyszerű összeállításhoz egy nagyon stílusos kiegészítő ami lehet óra, karkötő, nyaklánc, gyűrű bármi igazából és máris kész van a lélegzetelállító kinézet. :)

Nekem is vannak kedvenceim, méghozzá azok amiket a képen láthattok, egészen pontosan az óra, ami körülbelül 1 hete érkezett hozzám és a karkötők, amik teljesen lenyűgöztek ezzel a cuki feliratokkal, mintákkal és a kialakítással. Imádom mindegyiket, mert könnyen viselhető, tudjátok nincs az a kellemetlen érzés, hogy csörög a karomon valami és idegesít egész nap. Nagyon megszerettem ezeket az ékszereket, egy ideje már végigkísérik a mindennapjaim nagy részét.


Gondoltam csatolok egy összesített képet is, hogy jobban lássátok, hogy mégis milyenek ezek a csoda ékszerek. Egyébként az összeset az Ebay-ről rendeltem, a cikk végén megtaláljátok majd a linket ahonnét megtudjátok majd rendelni.

Óra:

Nagyon de nagyon régóta szerettem volna egy hasonló órát, ami nőies és kifinomult. Alapból sem szerettem volna drága órát magamnak, hiszen úgy váltogatom őket, ahogy kedvem tatja, tehát feleslegesnek tartottam, hogy egy vagyonnyi órát felhalmozzak. Ezért inkább elkezdtem keresgélni weboldalakon és a legjobban ezt az órát ítéltem szerintem a kép magáért beszél, hogy miért. Imádom benne, hogy szinte bármihez fel lehet venni mint kiegészítő, mindenhez passzol, könnyű a felvétele (végre nem kell perceket azzal töltenem, hogy be tudjam egymagam is csatolni az órám szárát). Mint azt látjátok is a képeken az óra szára nem egy hétköznapi, hanem rozsdamentes acél, ami nekem a legjobban megtetszett az órában, persze a kinézete mellett. Egy szó mint száz imádom és ha Nektek is megtetszett az óra akkor az ALÁBBI LINKEN meg tudjátok vásárolni az órát. Nagyon korrekt az eladó, ajánlom mindenkinek, hiszen másfél hét után a várva várt órám már a kezemen volt.

Karkötő:

Kislány koromban egyenesen utáltam a karkötőket, csak megcsinálni szerettem őket (tudjátok gyöngyfűzés ilyesmi). Mostanra már változott, olyan értelemben is, hogy Ebay-en a múltkori nézelődésnél megrendelésre került ez a karkötő szett is, amit egy cseppet sem bánok! Imádom az összes darabot, olyan különlegesek számomra. Tetszik, hogy mindegyik más így amilyen kedvem van olyat hordok éppen. Szerintem tökéletesen passzol az órához is, így egy tökéletes szettet alkotnak egymással. Egyedüli negatívumként csak azt tudnám kiemelni (mivel nekem nagyon vékony csuklóm van), hogy elég szorosra kell állítanom, ami azzal jár, hogy sok a maradék becsatoló rész ami lelóg. De ezt leszámítva nekem abszolút kedvencem. Ezt is az ALÁBBI LINKEN meg tudjátok rendelni és ne aggódjatok erre az ékszerre sem kell sokat várnotok. 


Remélem tetszettek Nektek is az én kis kedvenceim, ha bármihez kedvet kaptatok, rendeljétek meg a feltüntetett linken. Nektek milyen kedvenc ékszereitek vannak? Írjátok meg kommentben! :)

Legyen szép napotok!

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!
    Megfogadtam néhány napja, hogy egy darabig nem rendelek magamnak semmit, de ez a karkötő szett most levett a lábamról. :D
    Órát is rendeltem már korábban magamnak, de azzal sajnos rossz tapasztalataim vannak. Körülbelül egy hétig működött rendesen, utána össze-vissza, egyszer sietett, egyszer késett, egy darabig nem járt, és néha meg mintha elfelejtette volna a hibáit. És hát egy ilyen olcsóbb órát nem tudom, hogy meg lehet-e, vagy egyáltalán megéri-e megjavíttatni. De azért remélem, te nem egy hibás darabot fogtál ki. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy tetszik a karkötő szett. Én is tapasztaltam már korábban más óráknál hibát, de ennél tényleg nincsen semmi probléma (idáig) reméljük így is marad. Az előző fehér órámat is amit egy másik cikkben megosztottam veletek, azzal sincs semmi probléma. :)

      Törlés

Like us on Facebook