Aquatiser palack | Ha friss gyümölcsös vizet szeretnél inni

23:17:00


Ma az életmód rovatot szeretném kicsit erősíteni, méghozzá az Aguatiser palack bemutatásával és véleményezésével. Nagyon szeretem a különleges dolgokat, amik egyszerűek és praktikusak is egyben. Szerintem Ti magatok is jól tudjátok, hogy mennyire fontos a rendszeres víz fogyasztása, hiszen a csapból is ez folyik. Tudjátok a hidratálást természetes úton is megadhatjátok a bőrötöknek azzal ha rendszeresen fogyasztotok vizet így kevesebbszer kell hidratáló krémet használnotok.

Aquatiser egy egyedi vizespalack, amely egyesíti a gyümölcsöket és a vizet, ezzel egy egészségesebb alternatívát nyújtva a cukros italok helyett. Ez az innovatív palack erős, átlátszó üvegből készült. Különböző szétszedhető részekből áll, amelyek együtt alkotják a palackot és könnyen kezelhetővé, tisztíthatóvá teszik.

Láthatjátok a képeken, hogy abszolút nem nehéz a használata, csak tetszés szerint tegyétek bele a kedvenc gyümölcseiteket és élvezzétek a finom ízeket ahogyan összekeverednek!  Nagyszerű detox víz recepteket találhattok IDE KATTINTVA! Természetesen Ti saját magatok is készíthettek különleges ízkeverékeket, ha ezt megteszitek írjátok meg kommentben, hogy milyen gyümölcsöket használtatok fel a különleges frissítő víz eléréséhez.

Tudjátok, hogy imádom a citromos vizet (erről egyébként mát írtam is egy cikket) amit IDE KATTINTVA tudtok elolvasni, azóta is ebből fogyasztom a reggeli citromos vizes adagomat, majd pedig vegyítem különböző gyümölcsökkel. 




Látjátok a képeken is, hogy mennyire fel tudja dobni az üveget a gyümölcsök. Annyira szuperül néz ki, tiszta nyár hangulatot ébreszt bennem. Ráadásul gondolj csak bele, milyen jó olyan ízesített vizet inni, amit Te magad készítesz és ha már leittál belőle valamennyit falatozhatsz a finom gyümölcsökből is. Hát nem szuper? :)

Teszt:


Szerintem már az előző sorokból is kiderült, hogy mennyire imádom ezt a palackot, mind a kinézetéért mind a benne rejlő ízekért. Nagyon jól el lett találva, hogy többrészes palackról van szó, tehát sokkal könnyebb a megtisztítása. A kinézet szerintem magáért beszél. Ötletes és praktikus megoldás lehet nyári napokra, amikor mindennél jobban esik egy kis frissítő természetes gyümölcsös víz. A palack sehol sem folyik, így bátran bele lehet tenni táskába is, hiszen kézben nem ajánlanám azért cipelni, mert üvegről van szó. Az üveg nyílása nagyon kényelmes annak ellenére, hogy üvegből van a jó lekerekítés lehetővé teszi számunkra a kényelmes víz fogyasztását.

Fontos, hogy forró vizet semmiképpen ne tegyünk az üvegbe, várjunk vele míg meghűl egy kicsit, majd aztán öntsük bele az üvegbe!


A terméket IDE KATTINTVA tudjátok megrendelni! Ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan üzenetet a blog Facebook oldalára vagy keressétek fel a Food Therapy Market Facebook oldalát biztos vagyok benne, hogy ők is szívesen válaszolnak a kérdéseitekre, üzeneteitekre. 

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jól hangzik, de nekem speciel hiányzik az írásodból, hogy kapott terméket mutattàl e be vagy sem..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól feltétlenül, hogy kapott terméket mutatok be vagy sem ugyanaz az a véleményem róla! Ha nem lenne jó a termék, akkor nyilván azt írnám le.. Egyébként több helyen is fel van tüntetve, hogy tesztelésre kapott termékről írtam. :)

      Törlés
  2. I don´t understand what your saying but your pictures are beuatiful :)
    www.livanies.com

    VálaszTörlés

Like us on Facebook