5 Beauty blogger kedvenc nyári terméke

0:25:00


Ma ismét egy közös együttműködés gyümölcsét olvashatjátok, hiszen 5 blogger vállalkozott arra, hogy megossza Velünk a kedvenc nyári termékét. Imádom az ilyen együttműködéseket, hiszen több bloggert ismerhettek meg, valamint mindig valami izgalmas terméket hoznak bemutatásra. Ma szó lesz a bloggerek által legkedveltebb termékeiről, mint például: BB krém, parfüm, testradír, barnító krém és a különleges Lush fürdőzselé. Szerintem érdemes tovább olvasni, hiszen szuper mini tesztek készültek a termékekről, én legalábbis az összeset megvenném a leírtak alapján :)


Elsőként Manuéla vállalkozott arra, hogy írjon Nekünk egy tesztet a kedvenc nyári BB krémjéről, hiszen ilyenkor mindenki jobban áttér az alapozóról egy könnyebb textúrájú BB krémre, ami szépen kiegyenlíti a bőrtónust, de nem nehezíti el a bőrünket egy forró napon
.


"Sokáig gondolkodtam, hogy miről is kellene írnom, mint kedvenc nyári termékem. Végül a Garnier BB krémemre esett a választás, amelynek a felfedezését egy bloggerinának mégpedig Stefinek köszönhetem. Már több éve halasztgatom a BB krémvásárlást és a nyarat főleg korrektorral vészelem át. Ebben a Garnier termékben először a nagyon világos színe fogott meg, mert világos bőrűként nehezen találok tökéletes alapozót vagy korrektort is. A szín után számomra az volt a lényeges, hogy ne zsírosítsa az arcbőrömet és szerencsére ezt a próbát is kiállta. Én főképpen az arcbőröm egységesítésre használom és a pattanásokra pedig korrektort. Ha ez nem lenne, elég még egy pozitívuma van, hogy 15-ös fényvédőként megvédi az arcunkat a káros UV sugárzástól. Eddig nem tapasztaltam semmiféle negatívumot, pedig minden nap használom és képzeljétek el, hogy sokáig fenn marad az arcomon. Én 1600 Forintért vettem a Rossmann-ban egy akció keretén belül, de egyébként az ára 2400 Forint körül van. Ha ti is hófehérkék vagytok, mint én és egy megbízható valamint nem túl drága BB krémet kerestek, jó szívvel ajánlom a Garnier BB krémet."



Laurával már többször is találkozhattatok ebben a cikksorozatban és nagy örömömre  most is vállalta hogy írjon Nekünk a parfüméről, ami elég nagy kihívás volt szerintem, hiszen parfüm illatot szavakba önteni nem könnyű, de így is egy nagyszerű cikket olvashattok most Tőle.



"Az én kedvenc nyári termékem a Dolce&Gabbana Light Blue parfümje. Nyáron legtöbbször citrusos, finom és halvány illatokat keresek, hiszen a nagy melegben nem előnyös a fullasztó parfüm illat. Ennek a kis csodának eszméletlenül finom, mégis lágy, természetes illata van, ezért is használom már évek óta. Szerintem nyáron a legkellemesebb, leghűsítőbb, mivel az én bőrömön a citrusos illatjegye bukkan elő leginkább. Úgy tartják, bőrtípustól függ kinél milyen jegy érezhető inkább így érdemes kísérletezni vele.Egészen egy napig megmarad, szinte alig kopik, késő este is érzem azt a pici fújást amit reggel fújtam magamra. A legnagyobb kedvencem, szinte nélkülözhetetlen a reggeleimben, leváltotta az összes testpermetemet. Rendkívül kellemes, csak ajánlani tudom mindenkinek aki minőségi és csodás parfümöt keres!"



Niki egy olyan termékről írt, amit én is használok már elég régóta és nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, olvassátok el az ő véleményét is róla.


"A választott kedvenc nyàri termékem: Avon naturals wild berries and pomegranate creamy yoghurt scrub. Annak ellenére, hogy avon tanácsadó vagyok, én ezzel a termékkel először nem az avon katalógusban, hanem a Cosmopolytan egyik számában találkoztam. A kis mini cikk róla felkeltette az érdeklődésemet. Előző hónapban volt olyan akció, hogy 3 termék 999Ft és őt is lehetett választani, így nem volt kérdés, hogy megveszem e. Gyakorlatilag 333Ft -ért jutottam hozzá ami egy 150ml-es bőrradírnál szerintem nagyon jó ár. Kezdeném a külsejèvel: Bármilyen termékre igaz, hogy a csomagolása is fontos. Ha szép, figyelemfelkeltő, design-os, akkor már eleve jobban vonz és meg akarod venni. Ez ennél a terméknél is teljesen így volt, mivel már a külsejével levett a lábamról! Szép egyszerű, és nagyon szeretni való. Már önmagában az is jól néz ki szerintem, hogy fehér és pöttyös. Jöjjön a belső: Az illata egyszerűen leírhatatlanul jó! Imádom, van, hogy nem tudom megállni, hogy egy héten maximum csak 3x használjam (annyi javasolt). Ahogy a Cosmo is írta, ha a pasidnál alszol vidd magaddal! Szerintem ennek az illatnak ő se tudna ellenállni és legszívesebben megenné az arcod, vagy éppen ott ahol használod. Én eddig csak az arcomon használtam, és azt puhává, mattá varázsolta és természetesen illatossá. A kis golyók benne masszírozzák a bőrt, ami nagyon jó érzés. Lemosás előtt én a kezemet is dörzsölgetem vele pár percig. Ezt a terméket csak ajánlani tudom. Aki teheti próbálja ki és ne felejtse ki az utazótáskából!"



Emese már biztosan ismerős lehet számotokra, hiszen az össze ilyen együttműködésben szerepelt csak úgymint Laura. Ő ma egy barnító krémet hozott Nekünk.


"AVON True Summer barnító krém Ez az a termék, amitől sokat várok, és nagyon szeretném, ha a szezon kedvence lenne nálam. Sosem használtam barnító krémeket, mert egyrészt nem hittem benne, másrészt féltem attól, hogy csak többet ártok: foltos lesz, és egyenetlen. Az Avon True Summer névre hallgató újdonsága viszont más: maga a termék is fehér színű, így nem fogja be a kezünket, és nem is okoz csíkos végeredményt. Ezek mellett még 15-ös fényvédő faktorral is védi a bőrünket, így nyugodtan indíthatjuk vele a napot. A ruhát nem fogja be és két árnyalat közül is választhatunk, ami szerintem szintén egyedülálló: világosabb és sötétebb bőrre valót. Én a sötétebb bőrre valót választottam, mivel már le vagyok barnulva, és nincs porcelán bőröm, amit annyira óvni kellene. Még csak pár napja kezdtem el használni, így nagy eredményekről egyelőre nem tudok beszámolni, de a jövőben mindenképp tervezek ehhez a bejegyzéshez egy update-et. Az elvárásom a termékkel szemben, mint mondtam elég nagy, hiszen a nyaralásom alatt lebarnulatlanul maradt, bikini által eltakart pánt nyomokat szeretném összhangba hozni a többi testrészem színével. Ezt képekkel is fogom majd nektek mutatni, úgyhogy mindenképp kövessétek a blogot! A True Summer barnító krém egyébként 1799 forintos áron vásárolható meg, így ilyen áron egy próbát mindenképp megér!"

Anna egy igazi különlegességet mutat ma be Nekünk, méghozzá a Lush fürdőzseléjét. Még nem hallottam a termékről, ezért ajánlom Nektek is figyelmetekbe a cikket.

"Március környékén érkeztek meg a fürdőzselék a Lush polcaira, többféle illatban, különféle hatóanyagokkal más-más célokra ajánlva, egy viszont közös bennük: mind-mind imádnivaló  a zselatinos formulának köszönhetően és garantáltan otthagyhatatlanok.


Ennek a projektnek a lényege, hogy egy kedvenc s igazán nyári temékről írjunk,  nekem nem volt kérdés, melyik terméket ajánlhatnám nektek jó szívvel.  Velem a 93,000 mérföld névre keresztelt piros fürdőzselé jött haza, amely főleg sportolás utáni izomlázra, vagy egyéb célból megfáradt izmokra, végtagjaink pihentetésére ajánlja magát.  Bár én mostanság nem sportolok rendszeresen, munkámból adódóan eleget talpalok egy nap, így gyakori vendég nálam a " nehéz láb érzet" és egyéb visszérrel teli jövőt jósoló probléma. Vásárláskor reméltem, hogy ez a kis aranyos majd valamit enyhít ezen a tüneten s megkönnyíti a mindennapjaim.
A helyzet az, hogy bevált, méghozzá tökéletesen.
De miért is írok nektek erről, mint nyári termék?
Fő hatóanyagai , illóolajai- a borsmenta, eukaliptusz és a mentol
, tehát nemcsak fizikai munkától megfáradt, de a melegben felhevült és felfrissülésre vágyó testünknek is enyhülést hoz. Ezeken a meleg napokon fantasztikusan felfrissít a vele való fürdés. Fürdőzésekkor alaposan átdörzsölöm vele a testem, mintha egy jól habzó szappant használnék.  A zselatin hamar olvadni kezd s ezzel együtt kioldódnak belőle a hűsítő olajok is.  Két-három percig magamon hagyom a képzett habot, amikor már fagyosra hűsített, akkor szoktam lemosni. Magát a zselatin-tömböt minél hamarabb lerakom, addig sem olvad a kezem hője által és egyébként is, elég fagyos érzés tud lenni a kezeinknek.
Végül pedig a nap további részében sokkal jobb a hőháztartásom és jobb a komfortérzetem, így nem kérdés, hogy a termék alapdarab a nyári időszakban. Ha felfrissülésre vágytok a nyári hőségben, ti is tegyetek vele egy próbát! :)"

    
Ha tetszett a bejegyzés, kérlek támogass a feliratkozásoddal a social media felületeken! :)



Szeretném megköszönni az összes bloggernek aki részt vett az együttműködésben, szerintem nagyon szuper cikket hoztak össze a lányok! :)

Nektek melyik termék tetszett meg a legjobban? 

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Köszönjük a lehetőséget, élveztem a részvételt! :) Érdekes volt olvasni a többiek kedvenceit, Manuéla kedvencét én is kipróbálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig köszönöm, hogy részt vettetek az együttműködésbe!😚💕

      Törlés

Like us on Facebook