5 perces, 5 termékes smink rutin

0:17:00


 A hétköznapi reggelek alkalmával nem biztos, hogy mindenkinek ideje van fél órán át sminkelnie, ezért ma szeretném bemutatni Nektek az én módszeremet az ilyen helyzetekre, ahol tulajdonképpen 5 terméket használok és szuper gyorsan elkészülök vele, akár 5 perc alatt is. Természetesen ez a smink nem egy esti bulizós smink lesz, mert ugye oda több idő kell az alapozáshoz is, na meg persze a szemsminkhez is. Ez egy egyszerű, hétköznapi smink rutin lesz.
Alapozó:

Egy szép smink elkészítéséhez szerintem elengedhetetlen a bőrtónusunk kiegyenlítése amit megtehetünk egy könnyed alapozóval, BB vagy CC krémmel is. Kinek mi áll a szívéhez közelebb igazából mindegy, csak olyan terméket használj, ami tuti bevált, hiszen ilyenkor nem sok időnk van lemosni az esetlegesen rossz választású alapozónkat. Hogy ki mivel szokta felvinni az alapozót jelen esetben azt mindenki maga dönti el, hiszen van akinek jobban bevált a beauty blender de van, aki hű az ecseteihez (mint például én). Ha már készen vagyunk az alapozással, akkor már látjuk a különbséget, na de folytassuk is! 

Korrektor: 

Régebben nem tartottam annyira fontosnak a korrektort egy sminkben, de hamar rá kellett jönnöm arra, hogy bizony nagyon előnyös tud lenni. Szóval azóta hű társam a sminkelésben és abszolút nem bántam meg, hiszen ennek a terméknek köszönhetem, hogy a szem alatti karikáim eltűnnek és az esetleges bőrhibáim is elég jól halványodnak tőle, egyszóval életmentő! Változó, hogy mikor hova viszem fel, de a szem alatti rész egy tuti pont nálam, a többi az változó. 


Púder:

Természetesen az alapozót és a korrektor fixálnunk kell egy jó minőségű púderrel, hiszen ha ezt a lépést kihagyjuk akkor egész nap csúszkálni fog a sminkünk nem lesz olyan tartós és kényelmetlen is, főleg ha szemüvegesekről van szó. A szem alatti részre mindig jobban koncentrálok valamint az orr részre, hiszen nálam ezek azok a helyek, ahol leghamarabb elcsúszhat a sminkem. A kombinált bőrűeknek azt ajánlom, hogy a T-zónára fektessenek nagyobb hangsúlyt, hiszen itt hamarabb átfénylik az alapozó.
Szempillaspirál:

Sokszor szokták tőlem kérdezni, hogy ha egy sminkterméket választanék mi lenne az és nagyon sokszor bizony a szempillaspirálra esik a választásom a rúzs mellett, hiszen egy szuper szempillaspirál csodásan ki tudja emelni a tekintetet szerintem. Használjatok bátran szempillaspirált, mert nagyon széppé varázsolja a sminket és nem is gondolnánk mennyit dob az összképen! 


Rúzs:

A jó öreg rúzs. Imádom! A rúzsokkal is úgy vagyok, mint a szempillaspirállal, hiszen egy hozzánk passzoló rúzsnál nincs is jobb! Merj új színeket kipróbálni, hiszen ki tudja lehet pont az a szín a Te színed, ami a komfortzónádon kívül esik, csak még sosem használtad azt és nem tudod, hogy valóban milyen jól áll Neked! 


Remélem tetszett Nektek ez a cikk, köszönöm, hogy elolvastátok és hogy ma is itt voltatok Velem! 

Ha bármi kérdésetek van azt várom a blog Facebook oldalán! 
Legyen szép napotok! :)

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook