Blanche natúrkozmetikumok

22:57:00


Szinte már szívügyemnek tartom, hogy minél több magyar natúrkozmetikumot mutassak be Nektek. Az, hogy miért is fontos ez számomra egy nagyon egyszerű válasz magyarázza, ami nem más mint, hogy a bőröm imádja a természetes alapanyagú termékeket és mióta több ilyen terméket használok azóta szemmel látható változáson ment keresztül a bőröm.


Kata a Blanche márka megálmodója a termékein keresztül szeretné bemutatni a természetben rejlő erőt, ami számomra nagyon szimpatikus, hiszen mindig is kedveltem ezt a gondolkodásmódot, ezért is örültem annyira mikor megbeszéltük az együttműködést, hiszen így én is és Ti is több csodás terméket ismerhettek meg. 




Agyagos arcradír epermaggal:
A csomagból a kedvenc termékem ez az arcradír lett, már külsőre is nagyon meggyőző volt számomra, de mikor kinyitottam egyből tudtam, hogy ez egy nagyszerű termék lesz. Az az illatvilág amit ez a kis tégely magában rejt egyszerűen fantasztikus. Nem szeretem a túl édes illatokat, de ez teljesen megfogott. A bőr gyenge hámlasztását a fehér agyag, a finomra őrölt olajbogyómag és az epermag biztosítja. Nagyon tetszik a termékben, hogy a nagyobb epermagok ellenére is kellemes radírozást, hámlasztást lehet vele elérni, mert a szemcsék úgy vannak lekerekítve, hogy azok ne sértsék fel a bőr felületét. A végeredmény egy nagyon szép, tiszta arcbőr, ami tökéletesen elő van készítve a további termékek használatára. Használat közben ügyelni kell arra, hogy ne kerüljön a termékbe víz, mert az minőségromláshoz vezethet. Heti egyszer ajánlott használni a terméket.


Rózsavizes hidratáló arckrém:

Mostanában elég sok arckrémet halmoztam fel, de mindegyik valami másért tetszik és ez ezesetben is így van, mert ez a krém is tud valami olyat, amit más nem. Nálam alap elvárás a krémeknél, hogy valóban jól hidratáljanak és persze ne legyen idegesítő ragacsos érzete a bőrömnek a termék használata után. Annyira megtetszett ez a termék, mert mindent tud amit kell ráadásul még túl is teljesített nálam, szóval most ez az első számú krémem. Nagyon tetszik a termék kiszerelése és őszintén szólva annak is nagyon örülök, hogy egyre több márka a pumpás kiszerelés felé fejlődik, ami ugyebár minden szempontból jó, hiszen így nagyobb hangsúlyt tudunk a higiénára fektetni. A terméknek nagyon kellemes rózsás illata van, ami abszolút nem tömény és kellemetlen. Viszonylag sokáig érződik az arcbőrön a használat után. Imádom, mert nagyon könnyű a textúrája, ami azt jelenti, hogy akár a smink alá is felvihető hidratálásként. Felvitel után nagyon puha, ápolt és hidratált lesz a bőr, ami teljesen felfrissíti a bőrömet. 




Arctisztító micellás víz:

Őszintén, nagyon régóta keresek már egy jó micellás vizet, mert idáig mindig volt valami, ami miatt nem jött össze a hosszútávú használat. Jó hírem van azok számára akik hasonló helyzetben vannak, mert bátran tudom nekik ajánlani ezt a terméket, én imádom! Nagyon szépen megtisztítja az arcbőrt a sminktől és a szennyeződésektől bőrirritáció nélkül! A szememen is használtam, egész jól megbirkózott a szempillaspirállal erősebb dörzsölés nélkül is. Mivel a termék tartalmaz rózsavizet, abszolút az az érzés jön elő számomra, mintha csak rózsavízzel ápolnám az arcom, ami nagyon jó érzés. Nagyon keveset kell önteni a vattakorongra, ami különösen szimpatikus számomra. Az illata ennek a terméknek is nagyon tetszik, igazi rózsavizes illat van.


Ha megtetszettek a termékek akkor ITT tudjátok megrendelni!

Remélem tetszett nektek ez a cikk, szívből ajánlom ezeket a termékeket Nektek, hiszen a natúrkozmetikumok mindig jobb hatással vannak az arcbőrre.

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok velem és olvastatok! Hamarosan jön az új poszt!


Szeretettel
Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook