Bőrápolás Herbalife termékekkel

23:19:00


Ma egy számomra új márkáról írok Nektek a Herbalife arcápoló termékeiről lesz szó, amiket már egy jó ideje tesztelés alá vetettem és minden apró dolgot szeretnék megosztani Veletek, hogy Ti is jobban megismerjétek a termékeiket. A Herbalife nem egészen a kozmetikai termékek terére fekteti a hangsúlyt, sokkal inkább a táplálkozásra és az egészséges életmódra, de emellett meg kell említenem már a cikk elején, hogy kiváló minőségű termékekről van szó. Nem szeretném sokáig húzni az időt, hiszen Ti is a termékekre vagytok kíváncsiak, szóval lássuk is.


Energizáló gyógynövényes  tonik:
Aki régebb óta olvassa a blogot az tudhatja, hogy én a tonikokkal mindig is hadilábon álltam, mert mindig volt olyan összetevője egyes termékeknek, amiért a bőröm nem éppen rajongott, ezért több allergiás reakció végigszenvedve de eljutottam ehhez a kis csodaszerhez, amitől képzeljétek nincs allergiás reakcióm. A termék aloe verát tartalmaz és természetesen gyógynövényalapú valószínűleg ennek köszönhetem, hogy az amúgy is érzékeny arcbőröm elfogadta ezt a terméket valamint azt is meg kell említenem, hogy alkoholmentes, ami szintén egy fontos szempont nálam. A terméknek kellemes mandarin illata van, ami már önmagában is jól hangzik. Imádom a könnyű használatát, hiszen ez a tonik fújós kiszerelésben kapható, ami nekem több szempontból is nagyon tetszik. A felvitele ezáltal nagyon könnyű lesz, hiszen 3-4 fújásnyit kell fújni a vattakorongra és azzal kell végig törölni az arcunkat, miután alaposan megtisztítottuk, utána pedig egy alapos hidratáló, tápláló krémet vigyünk fel és készen is vagyunk. A végeredmény magáért beszél, nagyon puha lesz a bőr és sok termékkel ellentétben nem hagy ragacsos érzetet maga után. A termék 50 ml-s kiszerelésben kapható. 


 

Tápláló nappali arckrém:

Én általában csak az esti arcápolási rutinom során szoktam arckrémet használni, természetesen ennél a terméknél ez is teljesen megváltozott, már a tesztelés ideje alatt is azóta pedig rendszeres nappali krém használó vagyok. Talán csak a megfelelő termékre kellet várnom, hogy a reggeli rutinomba ez is bekerüljön. Aki nem használ nappali arckrémet az tudja, hogy mekkora változást jelent az ha egyszer csak gondolsz egyet és mégis a krém mellett döntesz, ez esetben nagyon meg vagyok elégedve és azóta is használom mindennap. Nagyon kellemes illata van, számomra igazi tavasz illata van (aminek örülök is, hiszen már nagyon várom, hogy vége legyen a télnek) ezért ajánlom azoknak is, akik a lágyabb illatokért vannak oda. Ez a termék is pumpás kiszerelésben kapható, aminek szintén rengeteg előnye van. Nagyon kevés kell belőle egy használatra, ami arra ad következtetést, hogy az 50 ml-s termék sokáig elég lesz. A használat után nagyon puha és hidratált lesz a bőröm, amit imádok. Abszolút nincs ragadós érzés szóval nálam ez egy hatalmas pipa. 



Tápláló éjszakai arckrém:

Ez a termék a nappali krémnek tulajdonképpen az ikertestvére, ami alapból is jó, mivel nagyon meg vagyok elégedve vele. Természetesen most az éjszakai krémről van szó, ami azért mégis csak egy kicsit különbözik a nappalitól. Illatra, kiszerelésben és állagra is egyformák, ám a hidratálást én jobban érzem az éjszakai krém használata után. Használat után nagyon puha és hidratált lesz a bőröm, szóval sokáig lesz hű társam a rutinomban. 


Ha érdekelnek Benneteket a termékek, akkor IDE kattintva megnézhetitek őket. Szerintem nagyon megéri egy-egy ilyen terméket beszerezni, kipróbálni mert a pár nap alatt is annyira megszerettem őket, hogy teljesen kiszorította a jól megszokott termékeimet. Ha bármi kérdésetek lenne a termékekkel kapcsolatban nyugodtan írjatok nekem!


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, hamarosan találkozunk!

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Érdekes volt a cikk, jónak tűnnek a termékek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bizony én nagyon szeretem őket, ha érdekel próbáld ki Te is, nem fogod megbánni! :)
      Szép napot!

      Törlés
  2. Valóban kiváló termékekről van szó! Én már húsz éve csak a Hetrbalife Kozmetikumait hasznnálom. Ez már a harmadik termékcsalád amelyeket szerencsém van használni!!Nagyon, nagyon szeretem, mert kíméletes,semmilyen vegyi anyagot,kőolaj szármatzékot nem tartalmaz,Tiszutít, tonizál, hidratál feltőlti a bőrt éjjel nappal!!Minden bőrtípusra van megoldáas!!Szívből ajánlom!!Erzsike

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon imádom ezeket a termékeket. Örülök, hogy Magának is beváltak ezek a termékek immáron már 20 éve. :)

      Törlés

Like us on Facebook