4 egyszerű módja annak, hogy támogassunk más bloggereket

0:02:00


Bloggerként pontosan tudom, hogy milyen jó érzés, ha támogatást, kedves szót vagy dicséretet kapok, akár az olvasóimtól, vagy akár más bloggerektől! Talán ennek a posztnak a lényege kicsit az is lenne, hogy rájöjjünk, hogy mennyire fontos a másikat támogatni bizonyos dolgokban. Szerintem nem kell egy bloggernek sem bemutatnom, hogy milyen jó is az valójában, ha egy sokat dolgozott cikkünk alatt megjelennek a hozzászólások és a kedves szavak. Mivel mi az olvasóinkat leginkább a kommentekből ismerjük meg, ezért fontos, hogy ha Te is szeretsz egy blogot/bloggert, akkor azt ne felejtsd el megemlíteni neki, hiszen hatalmas motivációt, inspirációt tud adni egy-egy ilyen kedves komment, üzenet.  Aki esetleg nem tudná, hogyan tudja támogatni a kedvenc blogját az olvasson lejjebb, mert ma ezzel a témával  kapcsolatban osztok meg hasznos tippeket.


Megjegyzések írása:


Mint azt már említettem is fontos, hogy ha tetszik egy bejegyzés akkor azt írjuk meg a bloggernek még akkor is, ha ez nekünk olyan "semmiségnek" tűnik. Természetesen azzal sincs probléma ha kritikát fogalmazol meg egy cikk alatt de azt tedd kultúráltan és építő jelleggel, hidd el ha a blogger a sorok mögé tud nézni, akkor nem negatívumként fogja fel ezeket a kommenteket, hanem építő jellegű hozzászólásnak, ami akár előrébb is viheti a munkájában.


Linkelés:


Ha blogger vagy de vannak olyan oldalak, melyek isnpirálnak, akkor írj róluk nyugodtan. Említsd meg őket a cikkeidben és linkeld be őket, ezáltal az olvasóid hamarabb eltalálnak hozzájuk is. Nem mellesleg ez is hihetetlen jó érzés tud lenni, mint neked aki támogatja ezzel a kedvenc oldalait, mind azoknak, akiket belinkelsz.



Különböző platformokon való követés:

 Egy bloggernek általában nem csak a blog oldala van, hanem ahhoz kapcsolódó Facebook és esetleg Instagram oldala is. Ezeken is érdemes követni a kedvenc bloggereinket, hiszen magamból kiindulva én is nagyon sok infót és érdekességet osztok meg ezeken a platformokon. 


Kapcsolattartás: 
Szerintem nagyon fontos, hogy mind az olvasóinkkal mind a bloggertársainkkal jó kapcsolatot ápoljunk, ezért is szeretném külön kiemelni ezt a pontot. Én is rengeteg barátra tettem szert a blogolás kapcsán, ami azért is szuper, mert egy az érdeklődési körünk, ami miatt a blogolási témákat is hamarabb tudjuk megvitatni, tanácsokat kérni vagy éppen segíteni a másiknak. Mindig jó ha van egy olyan blogger akivel jóban vagy és rendszeresen tartjátok is kapcsolatot, hiszen rengeteg segítséget nyújthattok egymásnak. 



Remélem tudtam segíteni Nektek ezzel a pár tippel és azt is remélem, hogy ha van olyan blog amit követtek, akkor legalább egy ilyen támogatási pontot megtesztek, mert higgyétek el nekünk ez nagyon sokat jelent! 


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és hogy olvastatok, remélem találkozunk legközelebb is! 

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Igazat adok, és sajnos mindezt hiányolom a mai bloggerközösségből én is. Túl sok blog próbál érvényesülni és a tényleg minőségi tartalmakat nyújtó oldalakra pedig nem jut kellő hangsúly sem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett ez a bejegyzésed is, akár a többi.:)
    Teljes mértékben igazad van, hogy kellene támogatni egymást és segíteni! Viszont úgy látom, hogy ez teljesen kihalt az elmúlt időben, hiszen régen annyi pozitív energiát adtunk egymásnak mi bloggerek, de mára már csak a lehúzás van jelen, ami vajuk be nem igazán jó.
    Köszönöm, hogy megírtad ezt a cikket, remélem másokhoz is eljut és talán kezd újra kialakulni az a régi szeretett ami elveszett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Remélem én is, hogy sok emberhez eljut a mondanivalója a cikknek és ha már csak egy pontot véghez visznek akkor már boldog vagyok!

      Törlés
  3. Szuper írás! Nagyon szép a blogod amúgy. :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook