Hogyan legyen szép a bőröd reggeltől estig?

0:37:00


Fontosnak tartom, hogy egy nőnek szép legyen az arcbőre, mert hatalmas önbizalmat tud adni az, hogy nem csak sminkben érzem jól magam, hanem nélküle is. Hosszú út volt mire végigjártam, hogy szép legyen az arcbőröm, de számomra ez abszolút magabiztosságot ad, aminek nagyon örülök és remélem, hogy tudok majd Nektek is segíteni ezzel a cikkel. Nagyon sok kérdést kapok a bőrömmel kapcsolatban, ezért arra gondoltam, hogy összeszedek pár olyan tanácsot, ami segíthet Nektek abban, hogy szebb arcbőrötök legyen. Lássuk is! 


Aludj eleget: 


Nem is gondolnánk, hogy milyen fontos az, hogy legalább 7-8 órát aludjunk megszakítás nélkül, hiszen ha nem vagyunk kipihenve az eléggé meg tud látszódni a bőrünkön. A szem alatti karikák is feltűnőbbek ha keveset alszunk, valamint a bőrünk is fáradt, megviselt lesz. 


Igyál sok vizet:

A belső hidratálás is legalább annyira fontos, mint a krémek által hidratált bőr. Sok elmélet létezik a vízivásról, de én mindenképpen azt mondom, hogy egy nap 1 litert minimum meg kellene inni. Nem mondom ezzel nekem is meggyűlik sokszor a bajom, mert sajnos mindig elfelejtem, de jó megoldás lehet ha mindenhova viszel magaddal egy üveg vizet.  


Egyél frissen:

Érdekesen hangozhat, de gondoljatok csak bele, hogy milyen jó érzés néha hátra hagyni a jól megszokott ebédeket és mondjuk egy salátát megenni helyette, ami sokkal egészségesebb. A friss gyümölcsök és zöldségek egyaránt nagyon jó hatással vannak az arcbőrre. 


Arctisztítás: 

A hideg víz nagyon jól fel tudja frissíteni a bőrt, ezért érdemes az arctisztítás hidegebb vízzel véghezvinni. Fontos, hogy ilyenkor alaposan megtisztítsuk az arcunkat, hiszen a zsírosabb ételektől még annak is lehet zsírosabb, olajosabb terület az arcán, aki eddig száraz bőrrel küszködött. Továbbá az is nagyon fontos, hogy az arcápolási rutinunkat mind reggel mind pedig este végig csináljuk. 


Maszk:

Szerintem egy arcbőrt a legjobban az arcmaszkkal lehet regenerálni úgy, hogy az hatásos is legyen. Ne féljetek ilyenkor nagyobb hatóanyagú maszkokat is felhelyezni, hiszen a cél a regenerálás, amit azzal érünk el a leginkább ha valamilyen frissítő és egyben tápláló összetevőjű maszkot helyezünk fel. 


Hidratálás: 

Ha a belső hidratálásról szót ejtettem, akkor feltétlen fontos megemlítenem, hogy használjatok hidratáló krémet, mert nagyban segíti a bőr rendes működését. Már a zsírosabb bőrűeknek is nagyon jó termékeket fejlesztettek ki, szóval nem lehet kifogás a bőrtípusod. 



Ezek lennének az én tippjeim, remélem beválik Nektek.  Köszönöm, hogy ma itt itt voltatok és olvastatok! Ha bármi kérdésetek lenne azt várom üzenetben vagy itt kommentben!


Szeretettel
Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook