Sportosan elegáns összeállítás kialakítása

12:06:00


Imádom a sportosan elegáns stílust, ezért az idő többségében általában ilyen jellegű összeállítások csinálok. Számomra ez az a stílus, ami szinte mindenhol megállja a helyét, hiszen nem túl hivatalos és nem is túl laza. Ha figyeltek az apró részletekre akkor Ti magatok is könnyen tudtok ilyen összeállításokat kreálni.
  1. Első lépésként fontos, hogy fedezd fel a ruhatáradat, tegyél rendet ha szükséges, pakold át a ruháidat, hiszen így fogod a stóc legalját meglátni, hogy melyek azok a darabok melyeket esetleg már évek óta nem hordtál pedig szereted, csak idáig nem igazán akadt a kezedbe. 

  2. Válogasd külön a ruháidat, egészen pontosan az elegáns darabokat és a sportosakat.
     
  3. Próbálj meg összeállítani vegyesen outfiteket, ahogy neked tetszik, hidd el nincs rossz kombináció, csak arra figyelj, hogy egyszerre 3 színt viselj, több ne legyen rajtad, mert az már kicsit sok lehet.

    Mitől lesz egy outfit elegánsan sportos? Hogy a különböző stílusú darabok keverednek benne. Nálam például a farmer nadrág egy örök kedvenc (bár ezzel sokan így vagyunk), ami ugyebár a sportos összeállítást erősíti, ezt párosítottam egy csinosabb felsővel, melynek az alsó része fodros, ami még egy kis pluszt tud adni. A kabátot és a cipőt szeretem összhangba hozni, ezért most a rózsaszín mellett döntöttem, hogy a színvilággal is játszak kicsit. A táskám egy nagyon kifinomult darabnak tudom be, hiszen ez is az elegánsabb vonalat képviseli szerintem. 

Remélem tudtam segíteni egy kicsit ezzel a cikkel azoknak, akik szeretik ezt a stílust vagy éppen akik szeretnék kipróbálni. Ti milyen stílusban érzitek a legjobban magatokat? :)

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és hogy olvastatok, ha bármi kérdésetek lenne, akkor azt várom a blog facebook oldalán!

Szeretettel

Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook