Blog poszt tervező minden blogger számára

23:47:00

Sziasztok!

Ma egy olyan bejegyzést hoztam, ami leginkább a bloggerekhez szól, de természetesen bárki másnak is lehet ilyen tervezője csak nem éppen blog posztra. 
Először is szeretném elmondani Nektek, hogy mennyire hasznos az, ha valaki előre tervezi a dolgait, illetve az, ha leírod, hiszen írás nem felejt szokták mondani. 

Minden blogger más és más és ez így is van rendjén. Mindenki mást lát jónak és mást tart a szeme előtt, de szerintem nagyon sok emberrel egyezni fog a véleményem ha azt mondom, hogy a blogolást nem lehet rendszertelenül csinálni, hiszen vannak olvasóid, akár rendszeres akár csak visszatérő akkor is jelen vannak és olvassák az írásaidat és megszokják Tőled azt a rendszerességet amit bevezetsz a blogodba. 
Ezért is fontos az, hogy ezt a rendszerezettséget tudd tartani, illetve ha még nem vezetted be akkor mindenképpen ajánlom, hiszen neked is könnyebb lesz és az olvasóidnak is hiszen így nem maradnak le semmi fontosról és tudják, hogy mikor vannak például a cikkeid publikálva. 



Amit a képen láttok tervezőt a netről töltöttem le és nyomtattam ki, hiszen most egy kis újításra volt szükségem e téren és úgy gondoltam, hogy ez egy tökéletes megoldás lesz. 
Ha beírjátok a keresőbe hogy: blog post planner akkor egy nagy csomó szebbnél szebb képet kiad, ami szerintem nagyszerű lehet elsőnek. 

Nem tudom kinek mekkora hátrány de én ezeket angolul szoktam letölteni. Nagyon hasznos, mivel hetekre van lebontva így könnyedén átlátjátok majd amit szeretnétek tevékenykedni a blog kapcsán. 

Miért is jó a blog poszt tervező: 
  • Hetekre lebontva tudsz előre tervezni
  • Szervezettebb leszel
  • Idővel kész leszel mindennel
  • Nem felejtesz el semmit és nem marad el semmi fontos dolog
  • Átláthatóbb lesz az idő kereted 

Én ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki, írj bármilyen blogot is, szerintem mindig jó az ha előre látod az időbeosztásod! Ez tényleg nincs ahhoz kötve, hogy milyen blogot vezetsz, mert nem ez a lényeg csupán, hogy szervezettebb legyél. 

Remélem tudtam hasznos infóval szolgálni Nektek és többen is letöltitek majd és használjátok ezeket a tervezőket. Egyébként készülőben van egy pdf formátumú blog poszt tervezőm is, amit én készítettem és ingyenesen letölthető lesz majd, remélem érdekel majd Benneteket. 

Ti szoktatok tervezőt használni? Mi róla a véleményetek? :)

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én már olvastam arról, hogy egy - egy ilyen tervező mennyivel megkönnyítheti a dolgunkat, viszont még nem jutottam el odáig, hogy komolyabban utána is keressek. Most viszont biztosan én is le fogok tölteni egy ilyen hasznos kis jegyzetet!
    Szuper poszt volt! <3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban nagyon hasznosak ezek a tervezők! ☺️
      Örülök, hogy tetszett!
      Puszi 😘❤️

      Törlés

Like us on Facebook