Pages

2018. szeptember 21., péntek

4 őszi trend, amit én is imádok


Bár még nappal elég jól tűz a nap, a reggelek és a késő esték már az ősz érkezését sugalják, hiszen ilyenkor már nem elég egy vékony ruha, hiszen eléggé fáznánk benne. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ha szeptember lesz én minden évben gardróbfrissítést és egyben rendezést csinálok, hiszen ilyenkor teljesen más ruhadarabok kerülnek előtérben, sőt észrevettem, hogy a színek terén is más színeket kedvelek jobban. Ha szeptember, akkor nálam már a kötött pulcsik a szekrénybe, plusz azért pár csinos ruci is elől marad, hiszen szeptemberi gyerekként, imádom az őszt; a színeit, illatát, s minden olyan csodás dolgot, amit a természet ad ilyenkor. Természetesen a szülinapomra ilyenkor még nem kapok fel kötött pulcsit, de a többi nap hűvösebb részeinél már simán. Na de nem is húzom tovább az időt, lássuk mely 5 trend jön be számomra nagyon.

Kötött pulcsik:

Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, hiszen ezek a darabok nagyon kényelmesek, s mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt. Én személy szerint imádom, nagyon sok pulcsim van a hétköznapokra (munkába) és itthonra is egyaránt, hiszen kevés jobb dolog van annál, hogy egy nagy kötött pulcsiba és egy nagy bögre forró csokival filmezzünk egyet a párunkkal egy őszi este,nem igaz?

A piros és sárga színek: 

Úgy gondolom, hogy ősszel nagyon jó ötlet olyan színű ruhákat viselni, melyek a természetben is megtalálhatóak, pontosan ezért nagy kedvencem a piros és a sárga. A legérdekesebb az egészben, hogy ezt a kettő színt általában ősszel hordom a leggyakrabban. A barna és a zöld valahogy nem áll annyira közel hozzám. Ti hogy vagytok ezzel? 

Bőrdzseki: 

Nálam a bőrdzseki hasonlóan nagy kedvenc, mint a kötött pulcsik, hiszen a dzsekik terén is rengeteg választék van, ami segíti azt, hogy mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbbet. Bármilyen szín jól mutat, legyen akár szegecses, letisztult, rojtos, mind egyedi valamiért.



Ingek: 


A tavasz és az ősz beköszöntével imádom az ingeket, ezért az elmúlt időben többet is vettem, hogy kicsit felfrissítsem a ruhatáramat.Ennél az outfitnél is látszik, hogy mennyire fel tud dobni egy csinos ing egy egyszerű szettet.


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok!

Nektek milyen őszi trend van, ami bejön?

Szeretettel

Reni 

2 megjegyzés:

  1. Mindegyik kedvenceddel egyet tudok érteni, imádom a bőrzdsekit és a kötött pulcsikat, és a piros és bordó előszeretettel a műkörmöm őszi-téli folyamatos színe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De szuper! :) Én is nagyon szeretem ezeket a mani színeket, de mióta nincs műkörmöm, sajnos kevés időt fordítok a körmeim festésére. :/

      Törlés