Pages

2018. szeptember 29., szombat

Friss arc ősszel is


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én örülök is és nem is ennek az őszi időjárásnak. Az előző posztban említettem hogy őszi gyerekként közel áll hozzám ez az évszak, és bár nagyon szeretem ilyenkor a természet színeit és az ősszel járó szép dolgokat,de a hideg időt nehezen tudom megszokni. Ti hogy vagytok ezzel? Szeretitek az őszt? Na de nem csak az őszi ruhákról szeretnék Nektek beszélni, hanem egy kicsit a bőrápolásról is, hogy ilyenkor én miken változtatok.
  1. Megfelelő termékek:

    A hidegebb idő beköszöntével mindig figyelek arra, hogy a rutinomban szereplő termékeket olyan termékekre cseréljem amik, sokkal többet adnak a bőrömnek. Természetesen nyáron is figyelek erre, de akkor egy fokkal nekem könnyebb a helyzetem, mert egy jó arctisztítót, hámlasztót és egy fényvédőt használok, plusz hetente egyszer maszkot, viszont az őszi arcápolásomba sokkal több terméket használok. Fontos ilyenkor (is) arra figyelni, hogy a bőrtípusunknak megfelelő terméket használjunk.
  2. Maszk:

    Az egyik legjobb megoldás bármilyen bőrtípusra az arcmaszk szerintem, hiszen olyan hatóanyagokkal vannak ellátva az igazán jó arcmaszkok, amiket ha rendszeresen használunk tényleg csodát tud művelni az arcbőrünkkel .
  3. Erősebb koncentrátumú termékek:

    Figyelek ilyenkor arra is, hogy olyan termékeket válasszak, amelyeknek az összetevőjük nagy hatóanyagokat tartalmazzanak, hiszen nekem ilyenkor nagyon száraz a bőröm és szeretnék
    extra hidratáltságot nyújtani a bőrömnek. Nyilván nyáron erre egy könnyebb textúrájú termék is tökéletesen megfelel, ellentétben a hidegebb időben szeretek többet adni a bőrömnek.
  4. Fényvédelem ősszel is:

     Természetesen ilyenkor sem szabad elfelejteni, hogy a fényvédelem fontosságát, hiszen nem tűz olyan erősen a nap, de az UV sugarak nyilván ugyan úgy jelen vannak, ezért az őszi időben fontos erre figyelni


    Ti miben szoktatok ilyenkor eltérni az arcápolási rutinotokban?

    Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok!

    Szeretettel

    Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése