Pages

2018. október 20., szombat

Magister Products Séance termékek



A Magister Products termékek nem lehetnek ismeretlenek azok számára, akik rendszeresen követik az oldalamat, hiszen több terméket is bemutattam már Nektek, s mindről nagyon pozitív vélemény van, olyannyira, hogy a mai napig használom őket.

 Most egy teljesen új termékcsaládjuk a Séance jelent meg, amire nagyon kíváncsi vagyok, hiszen beauty bloggerként nagyon szeretem a hétvégi kényeztető perceket, ezek a termékek pontosan azt teszik nekünk lehetővé, hogy otthoni, kellemes perceket varázsoljunk az arcápolási rutinunkat elvégezve. 




Tonizáló mangónektár:

A termék grapefruit vizet és természetes tejsavat tartalmaz, ami segít kiegyenlíteni a bőr kémhatását. Továbbá tartalmaz még chia mag olajat is, ami nagyon hasznos, hiszen tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt. Én 6-7 cseppet csepegtetek a vattakorongomra és azzal az arcom középső területeiről kifelé haladva egyenletesen törlöm át a bőröm, ezzel megtisztítva azt. Én nagyon szeretem a termék gyengéd grapefruit illatát, mert valahogy egyből megnyugtat. A termék nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, s nem hagy maga után ragacsos érzetet, szóval nekem nagyon nagy kedvencem lett, hiszen a rutinomban nem csak tisztítóként, hanem tonikként is tudom alkalmazni. 


Római narancsliget gélpeeling:

Számomra nagyon nehéz olyan arcradírt találni, ami minden szempontnak megfelel, mert nem szeretem a nagy és erős szemcséjű termékeket, valamint azt sem szeretem ha olajos érzetet hagy maga után, bár szerintem ezzel sokan vagyunk így. Ez a termék maga a 200 ml-is csoda, hiszen megtaláltam azt a bőrradírt ami tényleg szuper és minden tekintetben megfelel. Ez a radír nagyon kicsi szemcséket tartalmaz, ami a gyengéd radírozás első feltétele, viszont nagyon hatékonyan hámlasztja bőrt, köszönhetően ezt az olívahéjnak és mandulamagnak, melyek mechanikusan távolítják el a bőr elhalt hámsejtjeit. A növényi AHA savak pedig feloldják ezeket. A termék számos olyan hatóanyaggal rendelkezik, melyek segítik a bőr regenerálódási folyamatát, valamint felélénkítik a bőrt. Tapasztalataim szerint nagyon kevés is elég a termékből a hatékony végeredményért. A terméknek nagyon kellemes citrusos illata van, ami engem egyből magával ragadt, hiszen abszolút a nyár illatát hozza vissza. 


Hiperaktívszenes pakolás:

Ahány pakolást próbáltam a Magister Products márkától annyi kedvencem lett, s ez most sincs másképpen, mert ezt a maszkot is nagyon megszerettem főleg a hatóanyagai miatt és természetesen a végeredményért. Ez a pakolás egy igazi mélytisztításnak felel meg, amit a 
elemi szénpor és a fűzfából készült BHA biztosít. A természetes BHA hámlasztó és pórustisztító hatásáról valamint a bőr egységének a javításáról ismert. A fekete szén, ami egy nagyon fontos hatóanyaga ennek a terméknek, segít a pórusokban megkötni a szennyeződéseket, valamint a erősen, de kíméletesen tisztítja a bőrt. Ennek a terméknek nekem abszolút olyan illata van, mint amikor belépek egy kozmetikába, s megérzem a friss és intenzív illatokat. Imádom ezt a pakolást, mert nagyon hatékonyan tisztítja meg a bőrömet. 


Lassan 1 hónapja használom ezeket a termékeket és tényleg nagyon megszerettem őket, mert egy olyan rituálét tudok kialakítani,a mi megnyugtat és olyan, mintha a kozmetikustól jöttem volna. Ha Ti is szeretnétek ilyen élménnyel gazdagodni akkor ajánlom, hogy próbáljátok ki ezeket a termékeket.

Ti próbáltatok már Magister Products termékeket? 

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! 
Szeretettel

Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése