Pages

2019. február 9., szombat

Eucerin termékek zsíros, pattanásos bőrre


Elég sok lány küzd, pattanásos, aknés, zsíros bőrrel, nos még ha nekem nem is aknés a bőröm, azért bőrhibáim nekem is vannak, sőt a zsíros bőrrel is küzdök a T-zónában és persze ha lehet akkor ezt én is szeretném kiküszöbölni, ezért nagyon örültem, amikor lehetőséget kaptam az Eucerintől, hogy kipróbáljam a DermoPure termékcsaládjuk termékeit. Az Eucerin DermoPure termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az akne kialakulásának fő okaira hasson. A termékekben megtalálható liochalcone, szalicilsav és egy különleges faggyúszabályzó technológia is, ezek segítenek csökkenteni a gyulladásokat, irritációkat, a szalicilsav nagyon jó hámlasztó és pórustisztító hatással rendelkezik. Fontos megemlítenem, hogy a termékek gyógyszeres aknekezelés mellett is alkalmazhatóak.


Mélytisztító arclemosó zselé: 

Az arctisztítás egyik legfontosabb része a megfelelő arctisztító termék kiválasztása. Mivel nekem kombinált bőröm van, ezért elég nehéz olyan terméket találni, ami nem szárítja a bőrömet a T-zónán kívül, de ez az Eucerin termék már az első használatnál meggyőzött, ugyanis nem húzódott a bőröm, nem szárított annak ellenére, hogy zsíros, pattanásos bőrre ajánlott. Nem mitesszerképző arclemosó, ami gyengéden távolítja el a fölösleges faggyút és szennyeződéseket a bőrről. Próbáltam a sminket is lemosni vele, ám jobbnak látom, ha a jól bevált Bioderma micellás vizemet használom erre a célra, mert sosem voltam híve annak, hogy egy tisztító krémmel vagy géllel távolítsam el a sminkem, jobbnak érzem, ha azt meghagyom az eredeti funkciójának, amit tökéletesen tud. A szappan-és illatanyagmentes arclemosó zselé mindennapos használatra is ajánlott, ezért én napi kétszer használom, reggel és este. A termék antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a zselé megszabadítja a bőrt a baktériumoktól. A rendszeres használat alatt azt tapasztaltam, hogy nagyon szépen normalizálja a bőrt, a pattanásképződést is szépen visszafogja. Plusz pontot is tudok adni azért, mert szembe kerülve sem csíp, nem vörösödik ki a bőröm, tehát irritáció mentes használatról tudok beszámolni Nektek! 

Mélytisztító arcradír: 


Ha olyan arcradírt keresel, ami nagyon gyengéden radíroz, de hatásosan, ráadásul szuper friss érzetet is ad használat után, akkor valószínű Te is nagyon szeretni fogod ezt a terméket. Tejsavat és pórusfinomító mikroszemcséket tartalmaz, ami a pórusok tisztulásáért felelős, valamint csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulását. A természetes szemcséknek köszönhetően megszabadítják a bőrt az elhalt hámsejtektől, így a további termékek még koncentráltabban tudnak a bőrbe jutni, hiszen nincs, ami megakadályozza a termékek felszívódását. Egy hónapja használom az arclemosó zselével együtt és nagyon szép, látható eredményeket mutat a bőröm, amit ezeknek a termékeknek köszönhetek. Általában egy héten kétszer szoktam használni, de a termék mindennapos használatra is alkalmas, mert nagyon kímélő formulája van. Az arcradír használata előtt nem kötelező használni a zselét, de én szeretem az együttes hatásukat is ám van, hogy csak külön- külön használom őket. Ennek a terméknek is tudok plusz pontot adni, ugyanis nagyon kellemes, enyhe illata van, ami nagyon felfrissíti a bőrt. 
Mattíttó fluid: 

Nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, hiszen nagyon fontos számomra a megfelelő krém használata az arctisztítás után. 8 órás matt hatást ígér, ami nálam ha nem is 8 órás, de igen sokáig bírja korrigálás nélkül. Többen is kérdezték tőlem instagrammon, hogy használtam-e smink alá a terméket, s itt is szeretném leírni Nektek, hogy tökéletes sminkalap, ezért nagyon megszerettem a terméket, hiszen kettő dolgot egyszerre tudok elvégezni, ami valljuk be elég jól hangzik nem? 🙂 A legjobb az egészben, hogy úgy biztosít matt hatást, hogy közben nem tömíti el a pórusokat, használat után nagyon puha lett a bőröm. Egyetlen dolgot nem tudok hova tenni a termékkel kapcsolatban az pedig az illata, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy a kellemes kategóriába tartozik-e vagy sem főleg, hogy elég vegyes véleményeket olvastam róla. Ha esetleg Te használod ezt a terméket és van véleményed akkor azt szívesen olvasom kommentben!



Remélem tudtam segíteni egy kicsit azok számára, akik esetleg problémás bőrrel küzdenek és nem találták még meg a megfelelő terméket. Én nagyon ajánlom azok figyelmébe ezeket a termékeket, akik zsíros, pattanásos, aknés bőrrel rendelkeznek, mert valódi csodát tudnak művelni ezek a termékek rendszeres használat mellet. 

Szeretettel: Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése