Pages

2017. június 21., szerda

TESZT | Essence folyékony korrektor


Teljesen véletlenül került beszerzésre ez az Essence korrektorom, de ezt egy cseppet sem bánom, hiszen olcsó, több színben is kapható és engem teljesen meggyőzött. Ha éppen most fogyott ki a korrektorod és szeretnétek valami újat, ami nemrég jött a piacra, ajánlom a figyelmetekbe ezt a terméket!

Mindig bajba vagyok a korrektor vásárlással, mert a boltban sosem tudom eldönteni, hogy nekem valójában melyik is az a szín, ami a legjobban szuperál majd az alapozómmal és a bőrömmel. Régebben (amikor kevesebb bőrhibám volt) nem tartottam olyan fontosnak a korrektor használatát, hiszen feleslegesnek tartottam, ám ez mára már változott, mert azért akad pár olyan nap, amikor én is szeretem eltüntetni a bőrhibáimat. Nem utolsó sorban szem alá is szoktam korrektort használni, a reggeli álmos fejem kinézetének az eltüntetésére. 


Én ezt a korrektort a 10-es pasztell rózsaszín árnyalatban vettem meg, hiszen ez a szín ígéri nekünk az élénkítő hatást, amire nekem reggel mindenképpen szükségem van. Egyébként 3 színben érhető el a korrektor: sárga: eltünteti a szem alatti karikákat, zöld: elfedi a pirosságot és természetesen a pasztell rózsaszín amiről olvashatjátok is a tesztet.

Ez a szín tökéletesen illeszkedik a bőrömhöz és az alapozómra is tökéletesen lehet felvinni, a krémes állaga miatt nagyon könnyű a használata. A termék applikátora viszonylag egyszerű semmi különleges nincs benne, szépen fel lehet vinni vele a terméket. Én azt vettem észre, hogy elég gyorsan megszárad a bőrön a termék, ezért érdemes először a felkent terülteteket eldolgozni, majd tovább haladni az arc többi részére. Ennek ellenére tökéletesen fed, szépen kiemeli az arc azon részét, ahol a terméket eldolgoztuk és a tartósságára sem mondhatok semmi rosszat. Plusz pozitívum, hogy a termék használata után, főleg a szem alatti részt nagyon puhává varázsolja a termék. Nem tudom minek a hatására, de ez engem nagyon meglepett, még nem találkoztam ilyen korrektorral. 


Nagyon szeretem a szemem alá is használni a terméket, mert valóban szépen kifényesíti és így sokat javít azon a bizonyos "álmos fej kinézeten". A pattanásokat is szépen eltünteti, nem kell sok réteg a végeredmény eléréséhez.

A csomagolás szerintem kifejezetten egyszerűre sikeredett, semmi különleges, bár én azt vettem észre, hogy minden Essence termék egyszerű kis csomagolást kap. Tudjátok nem ez a lényeg, hanem ami benne van! A tubus 5 ml terméket tartalmaz.

Sok termékkel ellentétben ez nem szárítja a bőrömet és valóban egész nap képes ott maradni, nem csúszkál és nem kell újra kenni egy melegebb napon se.


Összességében: Én ajánlom mindenkinek aki megbízható és pénztárcabarát terméket keres. Az én kombinált arcbőrömön tökéletes volt a végeredmény, tehát ilyen típusú nőknek is ajánlom. Nem mondom, hogy elengedhetetlen darab, de nem bántam meg, hogy megvásároltam. Én a Müllerben vettem de biztosan megtaláljátok más drogériákban is.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Mi a véleményetek róla? :)

Szeretettel 
Reni

2 megjegyzés: