Átlagosból vagány outfit

0:10:00


Szeretek úgy összeállítani egy outfitet, hogy az abszolút egyszerű legyen, de mellette legyen benne egy kis csavar is, amitől érdekessé válik a kinézet. Ezt nagyon sok módszerrel lehet el érni, akár az is elég hozzá, hogy egy ruhadarabot cserélünk ki egy sokkal vagányabb darabra, amivel azonnal feltudjuk dobni az amúgy "átlagosabb" szettünket. Én is ezt tettem ez esetben, de arra mindig ügyelni kell, ha ezt a megoldást válasszuk, hogy a "vagányabb" darab is passzoljon az alap koncepcióhoz, mind stílusban, mind pedig színben.


Ahogy látjátok is ebben az összeállításban egyszerű darabokat viselek, mint például a teve színű garbó, ami szerintem minden alkalomra megállja a helyét vagy az örök kedvenc fekete nadrágom és fehér kardigánom, ami sose megy ki a divatból. Ezt abszolút feldobja a barna szőrmemellény, ami amellett, hogy nagyon meleg még divatos is. Alapból egy fekete bőrkabátot vettem volna fel, de szerintem ezzel a mellénnyel sokkal vagányabb lett és a plusz textúra még jobban feldobja.








Szeretnék említést tenni a gyönyörű telefontokomról is, ami az iTrend-ből van. Szerintem mindenképpen nézzetek be hozzájuk mert rengeteg telefon típusra van tokjuk. Nagyon minőségi, teljesen védi a telefonomat és arról már nem is beszélek, hogy mennyire csajos tok. Nekem ez a " Wake up and Makeup" a személyes kedvencem.


Remélem tetszett Nektek ez a cikk, köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, várlak vissza Benneteket!

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook