TESZT | Essence folyékony korrektor

12:12:00


Teljesen véletlenül került beszerzésre ez az Essence korrektorom, de ezt egy cseppet sem bánom, hiszen olcsó, több színben is kapható és engem teljesen meggyőzött. Ha éppen most fogyott ki a korrektorod és szeretnétek valami újat, ami nemrég jött a piacra, ajánlom a figyelmetekbe ezt a terméket!

Mindig bajba vagyok a korrektor vásárlással, mert a boltban sosem tudom eldönteni, hogy nekem valójában melyik is az a szín, ami a legjobban szuperál majd az alapozómmal és a bőrömmel. Régebben (amikor kevesebb bőrhibám volt) nem tartottam olyan fontosnak a korrektor használatát, hiszen feleslegesnek tartottam, ám ez mára már változott, mert azért akad pár olyan nap, amikor én is szeretem eltüntetni a bőrhibáimat. Nem utolsó sorban szem alá is szoktam korrektort használni, a reggeli álmos fejem kinézetének az eltüntetésére. 


Én ezt a korrektort a 10-es pasztell rózsaszín árnyalatban vettem meg, hiszen ez a szín ígéri nekünk az élénkítő hatást, amire nekem reggel mindenképpen szükségem van. Egyébként 3 színben érhető el a korrektor: sárga: eltünteti a szem alatti karikákat, zöld: elfedi a pirosságot és természetesen a pasztell rózsaszín amiről olvashatjátok is a tesztet.

Ez a szín tökéletesen illeszkedik a bőrömhöz és az alapozómra is tökéletesen lehet felvinni, a krémes állaga miatt nagyon könnyű a használata. A termék applikátora viszonylag egyszerű semmi különleges nincs benne, szépen fel lehet vinni vele a terméket. Én azt vettem észre, hogy elég gyorsan megszárad a bőrön a termék, ezért érdemes először a felkent terülteteket eldolgozni, majd tovább haladni az arc többi részére. Ennek ellenére tökéletesen fed, szépen kiemeli az arc azon részét, ahol a terméket eldolgoztuk és a tartósságára sem mondhatok semmi rosszat. Plusz pozitívum, hogy a termék használata után, főleg a szem alatti részt nagyon puhává varázsolja a termék. Nem tudom minek a hatására, de ez engem nagyon meglepett, még nem találkoztam ilyen korrektorral. 


Nagyon szeretem a szemem alá is használni a terméket, mert valóban szépen kifényesíti és így sokat javít azon a bizonyos "álmos fej kinézeten". A pattanásokat is szépen eltünteti, nem kell sok réteg a végeredmény eléréséhez.

A csomagolás szerintem kifejezetten egyszerűre sikeredett, semmi különleges, bár én azt vettem észre, hogy minden Essence termék egyszerű kis csomagolást kap. Tudjátok nem ez a lényeg, hanem ami benne van! A tubus 5 ml terméket tartalmaz.

Sok termékkel ellentétben ez nem szárítja a bőrömet és valóban egész nap képes ott maradni, nem csúszkál és nem kell újra kenni egy melegebb napon se.


Összességében: Én ajánlom mindenkinek aki megbízható és pénztárcabarát terméket keres. Az én kombinált arcbőrömön tökéletes volt a végeredmény, tehát ilyen típusú nőknek is ajánlom. Nem mondom, hogy elengedhetetlen darab, de nem bántam meg, hogy megvásároltam. Én a Müllerben vettem de biztosan megtaláljátok más drogériákban is.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Mi a véleményetek róla? :)

Szeretettel 
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook