Catrice absolute eye colour szemhéjfesték minden alkalomra

2:15:00


Általában mindig vannak olyan szépségápolási termékek, amelyek a kedvenceim és ez most nem más mint a szemhéjfestékek. Bármerre járok és meglátok egy gyönyörű színt vagy éppen palettát akkor arra azonnal rácsapok. Ezért mostanában lesz bőven ilyen bejegyzés, de ne aggódjatok nem egymás után 5, hanem majd próbálom beosztani. Hát na, jelen pillanatban ezt a korszakomat élem, ezelőtt például az arcra való kozmetikumokkal voltam így. Mivel szeretem egy sminkben a szememet (is) kihangsúlyozni, ezért fontos szerepet játszik nálam az, hogy a szemhéjamra különböző színekkel hozzak össze egy kompozíciót. Egy smink szerintem úgy néz ki a legjobban, ha arc és szemtípushoz passzoló színt választunk, ami nem utolsó szempontban természetesen nekünk is tetszik. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én ha egy natúrabb sminket készítek akkor is szeretek felvinni szemhéjfestéket a szememre, hiszen nekem valahogy így lesz a kerek, természetesen ilyenkor világosabb, nudeosabb színekben kell gondolkozni. 


Ma egy olyan szemhéjfestéket szeretnék Nektek bemutatni, ami szerintem a lehető legkomfortosabb, olyan értelemben, hogy főszereplő lehet egy mindennapi sminkben vagy éppen ha rétegezzük és szépen eldolgozzuk a festéket akár egy extrémebb sminket is kihozhatunk belőle. Számomra ez nagy meglepetés volt, annak ellenére, hogy teszteltem a boltban a kézfejemen és már akkor is láttam, hogy egy nagyon szuper terméket fogok beletenni a kosaramban és hazavinni, mert ez a termék nagyon pigmentált. Pontosan ezért elég csak szinte beleérinteni az ecsetünket a termékbe és már fel is vette a festéket, szóval abszolút nem kell belőle sok. Felvitelkor nem porolódik a termék, szépen össze lehet mosni más színekkel is, és akár a világosabb akár a sötétebb színek is tökéletesen passzolnak hozzá. Én a 750 New In Brown árnyalatot választottam, mert imádom a barna illetve a sötétebb szemhéjfestékeket, mert ez áll a legközelebb hozzám. Azt tudni kell, hogy én nem szoktam használni szemhéjalapot, mert nem látom szükségét és természetesen így natúran szoktam felvinni a festéket, ami meglepő lehet egyeseknek, hiszen jön az a mondat hogy "akkor az alapozó alá se teszel primer-t?" A kettő dolog szerintem ég és föld és nem lehet a kettőt összehasonlítani, hiszen a szemhéjaknál sokkal kisebb a felület, mint az arcon. Szóval így is tökéletesen jó a termék, a tartósságából szerintem semmit sem veszít ezáltal. Nagyon szeretem ezt a terméket már csak a mérete miatt is, hiszen mint már azt említettem teljesen az én színem így egyértelmű, hogy mindenhova magammal viszem. Fontos, tehát hogy a táskába mini utazó termékek kerüljenek, ha nem akarok megszakadni csak a sminkcuccoktól és ez a termék pontosan jó ha csak egy olyan színre van szükségem amit bárhova viselnék.



Nagyon sokat szoktam olvasgatni a krémmánia oldalát, hiszen sok hasznos dolog egy helyen megtalálható, ami a szépségápolással kapcsolatos, hát nem csodás?! Szóval itt szoktam nézelődni, ha éppen új terméket szeretnék vásárolni, mert itt leírják az emberek a véleményüket feketén fehéren. Nos ez van amikor pozitív és biztató jellegű ám akad sokszor olyan is, hogy ezek a vélemények, kommentek igen eltudnak bizonytalanítani, de azt hiszem pont most jöttem rá, hogy abszolút csak magamra kell hallgatnom, természetesen más véleményét is figyelembe lehet venni, de jó ha tudsz magadra is hagyatkozni és kipróbálod a terméket annak ellenére hogy teljen szétszidták a terméket. Én ezzel most pontosan így voltam körülbelül 10 kommentből 8 az volt, hogy megbánta hogy megvette, ennek ellenére úgy döntöttem hogy megveszem és milyen jól tettem mert nekem bevált! 


Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép árnyalat, bele is gondoltam, hogy van-e itthon hasonló, úgy felkenném ma. :) Amúgy télen én sem szoktam szemhéjalapot használni, elég az előzőleg felvitt alapozó és korrektor, mert azt én a szemhéjamra is szeretem felvinni. Nyáron viszont muszáj vagyok, mert nagyon zsírosodok, és ugye alapozó sincs rajtam, korrektor is csak kevés. Szerencsés vagy, hogy te tudod mellőzni ilyenkor is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó, örülök, hogy neked is tetszik a szín. Igen ilyen szempontból szerencsés vagyok. :)

      Törlés

Like us on Facebook