5 tipp a ruhásszekrényed tökéletesítésére

23:34:00


Ma 5 olyan hasznos tippet szeretnék Veletek megosztani, ami akár a hétköznapokra is jól jöhet, illetve nem csak olyan embereket szeretnék megcélozni a cikkemmel, akik szeretik a divatot, hanem azokat is akik kevésbé tartják fontosnak azt. Nyilván ahány ember annyi vélemény van, de ha azt mondom egy nőnek hogy ruhásszekrény mindenkinek van egy elképzelése. Ez lehet egy kicsi szekrény ami komfortos és a minimalizmusra törekszik valamint lehet egy olyan szekrény is ami kicsivel több ruhát tartalmaz, bármelyik elosztást is választjuk azt gondolom, mindig jól jönnek a tippek ilyen téren is, lássuk is!



A ruhásszekrény kiválasztása

Azt hinnék, hogy ez nem is olyan fontos pedig a valóságban nagyon is az, hiszen egy kényelmes számunkra megfelelő szekrénybe hamarabb pakoljuk be a ruháinkat és tartjuk azokat rendben mint egy előnytelen szekrénybe. Érdemes ezt a pontot is szem előtt tartani, és olyat választani ami az elvárásainknak megfelel!


Ruhadarabok

Csak olyan ruhákat tarts a szekrényedben amiket tényleg hordasz is. Időnként érdemes egy nagyobb szortírozást végezni, hiszen ilyenkor olyan ruhadarabok is előkerülnek amikre azt hittük, hogy valahol teljesen máshol van és higyjétek el nagyon jó érzés tud lenni egy rég látott ruhát újra megszeretni és hordani.


Színek és anyagok

Fontos számomra, hogy a ruhásszekrényemben úgy legyenek a ruhák elhelyezve, hogy azokhoz a lehető legkényelmesebben hozzá tudjak jutni, így fontos az is számomra, hogy színek alapján válogassam és tároljam a ruháim. Ezzel a módszerrel nagyon sok időt megspórolhatunk, hiszen mindent tudunk, hogy merre találunk.


Évszakok váltása

Amikor egy új évszak előtt állunk, akkor én mindig egy fél napot legalább azzal töltök, hogy előszedem az évszakhoz megfelelő ruhadarabjaimat, így mondjuk télen a vastag kardigán mellett nem mosolyog rám a fürdőruhám.


Turi
Nagyon sokan mellette és ellene is vannak a turkálóknak, pedig egy ruhatárat ezzel tudsz a legegyedibbé tenni, hiszen az a ruha amit Te megveszel a turiban tuti nem jön veled szemben az utcán. Szóval ha pár új darabra vágysz nem kell egyből a Plázákat felkeresni, elég ha csak körbe nézel a környéken lévő turikban és szerintem tuti, hogy találsz nagyon jó ruhákat. 



Remélem tudtam segíteni Nektek ezzel a cikkel! Ha van véleményetek a témával kapcsolatban ne felejtsétek el leírni itt kommentben! :) 
Szeretettel
Reni

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Aranyos lett ez a poszt, a turizás viszont nálam nem fekszik valahogy.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én személy szerint szeretem de megértem ha valamiért nem jön be, eleinte nekem se jött be annyira 😁

      Törlés
  2. Nagyon aktuális poszt szamomra. A hétvégére terveztem egy jó adag szortírozást, biztos vagyok benne, hogy legalább egy zsák ruha összejön. Egyébként én szeretek turizni, bár nem mindig van lelki erőm kutatni, de nem is olyan rég egy zacskó ruhával tértem haza, és szerintem negyed annyit fizettem értük mint mondjuk a H&M nyári leárazásán. Ilyenkor mindig olyan büszke vagyok magamra! 😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nemsokára aktuális lesz a szortírozás, hiszen lassan itt az ősz és jó már ilyenkor elkezdeni készülődni.☺️ Elhiszem, ilyenkor sokat tud az ember spórolni! Én is így vagyok ezzel! 👍🏻😘

      Törlés
  3. Turizni én sem szeretek, semmilyen szempontból. Én ruhatípusok szerint tárolom a ruháimat, ha szín szerint pakolnám kevésbé tudnék kiigazodni, bár szépen mutatna. Viszont évszak szerinti bontás alapból megvan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most egy jó ötletet adtál a ruhatípus szerinti tárolással.:) Köszi!

      Törlés
  4. Jajj, nagyon rám férne egy szortírozás, pláne most a téli ruhavásárlás előtt. Nálam egy 4 méteres szekrénysor és egy ruhás állvány van olyan szinten tömve cuccokkal, hogy sokszor attól félek, hogy egy trikót se tudok betuszkolni már. De nagyon nehezen válok meg azoktól a holmiktól is, amik évek óta nem voltak rajtam, "majd jó lesz még ez" alapon... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh ismerős a helyzet, de hidd el sokkal könnyebb lesz az életed ha megválsz azoktól a daraboktól, melyek csak olyan alapon vannak hogy "majd jó lesz még valamire", hiszen én is csináltam így de sajnos nem lett jobb. :/ Azóta tudom, hogy mi hol van és sokkal könnyebb keresgélni is, na de azért azt nem mondom, hogy mindig rend van:D

      Törlés

Like us on Facebook