Váll alatti ruha ami mindenkinek jól áll

1:17:00


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom az összes olyan ruhát, ami váll alatt kezdődik. Szerintem Nektek is feltűnt már, hogy tavaly is eléggé hódított már ez a divat, na de idén...Szinte minden második emberen ilyen fazonú felsőt vagy ruhát látok és meg kell hogy mondjam nem zavar azért mert "tömeg" divat lett és én is hordom. Lehet még nem is nagyon említettem a blogon, de én nem az a típusú ember vagyok, aki meglátja a legújabb divatrendet és már rögtön szalad is boltba megvenni a legújabb ruhadarabokat. Szeretek magam kísérletezgetni a ruhákkal és nem pont olyannal ami éppen divat, és ez természetesen nem azért van, mert éppen nem tudom megállapítani az ízlésemet és a stílusomat, hanem mert szerintem így lehet a legegyedibb egy ember stílusa.


Mivel nyár van ezért nem volt kérdés, hogy ezt a nyári ruhát hol fotózzuk le, szerintem tökéletesen beleillik a ruha kompozíciója a természet alkotta képbe. Imádom ezt a ruhát, mert a szuper kényelmes, nagyon jól alkalmazkodik a ruha a testemhez, ami egy konfortérzetet ad számomra. A színe pedig abszolút a kedvencem, főleg nyáron! 







Remélem tetszett Nektek a mai bejegyzés, ha kérdésetek lenne keressetek nyugodtan a blog facebook oldalán,vagy renatacsosz@gmail.com e-mail címen.

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Sajnos én úgy érzem rajtam nem igazán állnak jól ezek a fazonok, természetesen nekem is van belőle, ki nem hagyjattam! :D Egyébként tényleg nagyon szép lett az összkép!, és nagyon jól áll ez a ruha! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen csak olyan darabokat hordj amik kényelmesek és jól érzed benne magad! :) Köszönöm szépen!

      Törlés
  2. Reni ez a ruha nagyon szuper és nekem a szandálod is tetszik! :) Remélem máskor is lesz ilyen outfit bejegyzésed! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is remélem, hogy több ilyen cikket tudok majd összehozni. :)

      Törlés

Like us on Facebook