7th Heaven arcmaszk+hajmaszk teszt

2:34:00


Már tégóta ki szerettem volna próbálni a 7th Heaven maszkjait mind arcra mind hajra. Nagyon sok jót hallottam már róluk, ami természetesen még vonzóbbnak tünteti fel a terméket. Nos a sok jó vélemény valóban igaz volt, vagyis én is így ítélem meg, mert ezek a termékek valóban jók és beváltak. Lássuk is a részletes leírást róluk.

Dead sea mud pac arcmaszk:

Kombinált és zsíros bőrre ajánlott a használata. Intenzíven szárítja a bőrt és tisztítja a pórusokat. A Holt-tengerből nyert tápanyagokban gazdag ásványokat tartalmaz, melynek köszönhetően segít eltüntetni a bőrhibákat és kinyitja az eltömődött pórusokat, így a bőr tiszta és puha lesz.  


 Mivel a T-zónám eléggé hajlamos a zsírosodásra, ezért nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, hogy valóban mit is tud majd varázsolni az én bőrömmel. Ez az arcmaszk nagyon könnyen felvihető ezért könnyű is eloszlatni, így ha kevés időnk is van, akkor sem lehet kifogásunk felvinni ezt a könnyed maszkot. Már a felkenés közben is kellemes hűsítő érzetet ad, ami nagyon jó érzés tud lenni egy nehéz, meleg nap után. Én egy egészen erőteljes illatot éreztem ezért is tartom fontosnak megemlíteni, hogy amikor kenitek fel a maszkot a szemetek környékét jól kerüljétek el, hiszen az erőteljes menta kicsit marta a szemem. (Persze jobban kenjétek el mint én a képen!) Nagy pozitívum, hogy gyorsan beszívódik az arcbőrbe, pedig elég jól felkentem a terméket az arcomra, viszont megemlíteném, hogy nem kell sokat felvinni belőle, mert akkor nehezen lesz lemosható. A végeredmény engem teljesen meggyőzött, szép megtisztított és hidratált arcbőr mosoly vissza ránk a tükörből. Jó látni azt a fajta változást, amit tapasztalok ezzel a termékkel kapcsolatban.  



Gondoltam csatolok egy olyan képet is, ahol láthatjátok a maszkot teljesen. ( Magam sem gondoltam, hogy egyszer egy ilyen képpel is elő állok a blogomra.:D)


Charcoal pore strips arcmaszk:

Normál, kombinált és zsíros bőrre is ajánlott. Természetese faszenet tartalmaz a termék. Eltávolítja a mitesszereket és kitisztítja a mély pórusokat. A természetes faszén olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, melyek által képes elnyelni a faggyúfölösleget és a mitesszereket, így az orr körüli pórusok tisztábbak, kevésbé láthatóak lesznek, miközben vulkanikus ásványok segítenek az elhalt sejtek eltávolításában. 


Ez az orrmaszk is nagyon könnyen feltehető, csupán csak el kell távolítani a fóliát és már lehet is feltenni az orra és környékére. A fólia lehúzása után érdemes résen lenni és nem össze fogdosni azt a terültet, ami majd megtisztítja a pórusainkat. Ez a terület nekem nagyon ragadt, tehát én azt ajánlom, hogy csak a szélét fogjátok meg kicsit. Feltétel előtt fontos, hogy vizezzétek be az orrotokat és környékét, mert így nem fogja annyira húzni a maszk az arcotokat lehúzáskor. Miután felkerült a maszk, fontos, hogy elég időt legyen fent, hiszen így lesz igazán hatásos a tisztítás. Lehúzásnál érdemes gyorsabban húzni, hiszen eléggé ragad az arcbőrhöz a maszk. Fontos az is, hogy ne tapogassuk össze a már megtisztított bőrfelületet, illetve ha maradt még fent a  maszkból, akkor azt vízzel öblítsétek le. 



Képzeljétek a párom egy szó nélkül vállalta, hogy ő is tesztelje a terméket, aminek én persze nagyon örültem. Nekünk nincsenek tág pórusaink és viszonylag kevés mitesszerrel rendelkezünk, ezért nem volt olyan látványos a végeredmény, mint például annak akinek tág pórusai vannak. Én kicsit többet vártam volna ettől a maszktól, de a többszöri használat szerintem jobban meghozta volna azt a végeredményt, amire én számítottam.


Argánolajos hajmaszk:

Nagyon kíváncsi voltam erre a hajmaszkra, hiszen az arcomtól jobban már csak a hajamat szeretem maszkozni és elég magasra tettem a mércét, de sikerült átugornia teljes mértékben. Ezt a terméket göndör és száraz hajra ajánlják. Erősíti és fényt ad a hajnak. Gazdagon tartalmaz argánolajat és panthenolt, ami támogatja az erős haj növekedését. 



Csodálatos termék, mind használatközben és használat után is. Valóban a leírtakat teljesíti, anélkül, hogy a maszk elnehezítené a hajamat. Könnyű a felvitele, én igazából egyenletesen eloszlattam a terméket és vártam vele egy jó 10 percet, aztán leöblítettem. Nagyon kellemes illata van, maszkhoz képest eléggé erőteljes, de nekem kifejezetten tetszik. A végeredmény tetszett persze a legjobban mert annyira szép, fényes és puha lett a hajam, amilyen már régen nem volt. Mindezeken felül még azt is elérte ez a maszk, hogy szebben vissza hozta az ombre színt a hajamba. Imádom!


Black seaweed peel-off armaszk: 


Szerintem aki kicsit is otthon van a beauty világban az tudja,hogy nem is olyan régen hatalmas korukat élték a fekete maszkok. Rengetek cikket és videót lehet találni a neten róluk, ám annyira vegyes volt a reakció és a vélemény, hogy én magam nem mertem kipróbálni, ám de kaptam tesztelésre ezért úgy gondoltam egy próbát megér és kipróbálom. Egyébként ezt a maszkot kombinált és zsíros bőrre ajánlják. Ez a maszk nagyon különleges összetevőket tartalmaz, mint például a tengeri hínárt és a zúzott homoktövis bogyók.



Ezzel a maszkkal meggyűlt a bajom, már ami a felvitelt illeti, mert nekem eléggé nehézkesen ment. Nehéz kezdet után csak reménykedtem a jó végeredményben. Fontos ennél a maszknál is, hogy elég időt legyen fent, mert ha nem akkor nem tudjátok maszkszerűen lehúzni az arcotokról. Mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki ezt a maszkot mert az összes közül ez tisztította ki legjobban a pórusaimat és szép puha lett tőle az arcbőröm.



És itt egy csodás kép rólam újra, de gondoltam ezt is megmutatom Nektek. :)


Ha bármi kérdésetek van, akkor írjatok nekem üzenetet a blog facebook oldalán, szívesen válaszolok bármilyen megkeresésre! :) 

Szeretettel
Reni 

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. I absolutely love these masks for pamper nights in with my friends! xx great review! x
    Lots of love,
    Marina Rosie x

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. I'm glad you're using the masks and thank you very much! :)

      Törlés

Like us on Facebook