Lush termékteszt | szemhéjfesték, krémárnyaló, púder, fogpor, fogtabletta

9:32:00


Mindig is csodáltam a Lush termékeit, hiszen számomra olyan termékeket gyártanak, amik teljesen beilleszthetőek a mindennapjaimban, sőt már a részévé is váltak. Ma egy tesztet olvashattok a képen látható termékekről, ami hasznos is lehet jó pár olvasómnak, hiszen nem csak szépségápolási termékekről fog ma szó esni. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy kevés ember van, aki nem ismeri szerintem a Lush-t, de tudni kell róluk, hogy egy nagyon rugalmas cégről van szó, akik nem tesztelnek állatokon! Mindenképpen szerettem volna ezt megemlíteni, hiszen egy korábbi cikkemben már írtam arról, hogy számomra fontos, hogy ne legyenek a termékek állatokon tesztelve.

Na de térjünk is rá a termékekre, hiszen lett ebben a kis csomagban olyan is, ami nagy kedvencem lett és van olyan is, ami kicsit távolabb áll tőlem. 



Krémes szemhéjfesték:

"Egy csillámló, krémes szemhéjfesték csillapító hatású és tartós összetevőkkel, olyan alkalmakra, amikor csakis a kifinomult megjelenés és viselkedés a helyénvaló. Felülmúlhatatlan, sokoldalú eszköz arra az esetre, ha csillogó bronzzal szeretnél a figyelem középpontjába kerülni. A szín hihetetlenül sokáig megmarad: mint minden szemhéjfestékünknek és szemhéjtusunknak, a Kifinomult alapja is lágyító hatású, ezért ragyogóan hordozza a színt."

Még sosem használtam ezelőtt krémes szemhéjfestéket ezért nagyon örültem, amikor megláttam, hogy ez is benne lapul a csomagomban, természetesen a tesztelést azonnal elkezdtem és készítettem egy sminket is (az összes csak Lush-os termékkel) és nagyon tetszett a végeredmény. Nagyon krémes az állaga a terméknek, iszonyatosan könnyen lehet felvinni, én kézzel próbálkoztam (nekem az jött be a legjobban) és nagyon szépen egymásra építhetőek a rétegek, ha esetleg kicsit intenzívebb hatást szeretnénk elérni az szemhéjunkon. Nekem bőven elég volt egy réteg is, hiszen nagyon pigmentált a termék, még szemüvegen keresztül is látszódott, pedig az már nagy szó nálam, mert nem sminkelek erősen. Látszik a képen is milyen intenzív, szép és kellemes színe van, szerintem tökéletes lehet hétköznapokra is. Az applikátora a terméknek szuper, amitől kicsit tartottam amikor megláttam de egyből meggyőzött. Imádom, mert nagyon kevés kell belőle és ennek ellenére egy szép végeredményt kapunk.



Krémárnyaló:

"Ideális a világosabb bőrűeknek, ha a bőrük megnyugtatásra vágyik. Alapját a bőrt nyugtató zabtej alkotja, amelyhez bőségesen adtunk tápláló sheavajat, mézet, aloe verát és glicerint, így egyszerre hidratál és kiegyenlíti a tónust. Mivel a világos bőrűeknek vigyázniuk kell a napfénnyel, titánium-dioxidot is adtunk hozzá. Keverj össze egy keveset a kedvenc hidratálóddal és kend egyenletesen a bőrödre."

Nagy kedvencem lett ez a termék, hiszen nekem egy könnyed BB krém hatását adja vissza használat közben és utána is, amit én ilyenkor nyáron sokkal jobban preferálok, hiszen jobban "lélegzik" az arcbőröm. A felvitelét én csak ecsettel próbáltam és nekem nagyon jól be is vállt, viszont kicsit nehezebben lehetett eloszlatni a terméket, ezért fontos odafigyelni, hogy alaposan dolgozzuk el. Ahhoz képest, hogy egy könnyed textúráról van szó nagyon szépen fed (bár nekem nincs sok bőrhibám) és a tartóssága is jó szerintem. Egy jó korrektorral és egy púderrel csodás alapot varázsolhatunk a sminkünknek.

Áttetsző púder:

"Extra finom, áttetsző arcpúder jojobaolajjal a tökéletes végeredményért. Rögzíti a sminket, de közvetlenül a bőrön is használható. A visszafogott rózsaszín fényvisszaverő púder matt arcbőrt eredményez. A mattosításhoz nem kell feláldoznod bőröd nedvességtartalmát; bőven tettünk bele jojobaolajat, amely táplálja a bőrt és megvédi a környezeti hatásoktól. Kifelé irányuló mozdulatokkal vékony rétegben, egyenletesen vidd fel az arcodra az ecsettel."

Első használatkor érdekesnek találtam a színét és nem akartam elhinni, hogy ebből valóban áttetsző szín lesz majd, de az alapos eldolgozás után egy szépen rögzített, mattított arcbőrt kaptam. Nem kell belőle sok, hogy az arcunkat befedje így azt gondolom, hogy a 8 gramm sokáig elég lesz. Tökéletesen illeszkedik rá a számomra könnyed BB krémre. Még kísérletezgetek azért a termékkel, hogy hogy lenne a legjobb, de jó úton járok. :)



Epres fogpor:
"Hunyd be a szemed, kívánj valamit és körözz a varázspálcáddal, ami most a fogkeféd. A mesésen tiszta, csillogó fogak csupán egy fogmosásnyira vannak, ha ezt a gyengéd, eperízű fogport választod. Ne tévesszen meg a látszat, a nyílgyökérpor, a citromolaj és a xilitol remekül szolgálja a kicsik és nagyok fogának egészségét. A fogtündér is le lesz nyűgözve, ha meglátja a gyönyörű fogakat."

Soha nem használtam ilyen terméket még, de megtetszett. Nagyon szeretem az illatát és az ízét is. Viszont én azt ajánlom, hogy keveset tegyünk a fogkefére, mert eléggé intenzív az íze. Szépen megtisztítja a fogakat, kellemes a használata.

Tantrikus fogtabletta: 


"Kényeztetés a szájnak. Ismeretlen gyönyör az ajkaknak. Virágolajjal és vaníliakivonattal.  Összefut a nyál a szádban a nyelvet bizsergető zsibbasztófű-kivonattól és a maracuja ízétől, így az Oral Pleasure-rel minden fogmosás színtiszta élvezet."

Én ezt a tablettát fogmosás előtt próbáltam ki, majd pedig a fogporral fogat mostam. Nagyon kellemes érzetet adott az érdekes összetevők által. Annyira szép a színe (ami ebben az esetben lényegtelen) és finom illata van, hogy szinte minden este ezt használom.


Minden terméket megtudtok vásárolni a Lush oldalán! Nagyon gyors a házhozszállítás és igazán kedvesek az eladók. Ha bármi kérdésetek van írhattok Nekem is a blog facebook oldalán, de a Lush csapata is biztosan szívesen válaszol a kérdéseitekre! 


Szeretettel

Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Mindig is imádtam a Lush termékeit.
    Ezt az epres fogport még nem használtam, de mindenképpen kiakarom.
    Biztos rendelek majd.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon imádom a Lush termékit, bár ez szerintem látszik is a cikken. :D Szerintem mindenképpen próbáld ki, mert nagyon jó kis termék!
      Puszi <3

      Törlés

Like us on Facebook