Mit viselj egy hűvös nyári napon?

22:48:00


Tombol a nyár, több mint 30 fok van nap mint nap, viszont Ti is tudjátok, hogy a nyári záporok és az azzal járó lehűlések könnyen előfordulnak ilyenkor. Nyilván úgy nem tud annyira bosszantó lenne, ha éppen pihi napot tartasz és egész nap az ágyat nyomod, de ha éppen mennél valahova, esetleg egy buliba vagy csak egy fontos helyre, ahova szeretnél kicsit elegánsabban megjelenni akkor az eléggé bosszantó tud lenni. Általában az ilyen rossz idők mindig a hétvégére esnek, amikor is teli lennénk programokkal és ezeket a programokat a rossz időjárás gyakran keresztbe húzhatja, de ma szeretnék kicsit könnyíteni ezen a helyzeten, vagyis inkább az outfit részén. Ezen legalább majd nem kell törnöd a fejed, hogy mit vegyél fel, mert lesz egy alap amiből ki tudsz indulni.

Alapjáraton ilyenkor sem kell kétsége esni, még ha tényleg eléggé hűvösre is fordult az idő. Ne kapkodjuk elő a vastag kabátokat, hanem próbáljunk rétegesebben öltözni és inkább arra koncentrálni, hogy kényelmes darabokat válasszunk. Érdemes tájékozódni egy-egy party előtt, hogy beltéri vagy kültéri buli lesz-e, hiszen nekünk erre is kell gondolnunk, amikor kiválogatjuk a ruhadarabokat. A helyzethez mérve pakolj ki minden olyan ruhát, amit szívesen felhúznál és azok közül szortírozz. Én mindig így csinálom és így sokkal egyszerűbb megtalálni azt a bizonyos nagyszerű outfitet. 



Ezt az összeállítást próbáltam elegánsabbra kihozni, hiszen én nyáron is ugyanúgy imádom az elegáns és kényelmes darabokat mint bármikor máskor. Ez a szett szerintem tökéletes lehet egy esti bulihoz, vagy éppen csak elszaladni a városba ügyet intézni, ide-oda.

Felsőnek egy igazán visszafogott basic darabot választottam, hiszen alapból sem szeretem a feltűnő felsőket. Imádom, mert nagyon kényelmes, nem tapad a testhez tehát nagyon kényelmes a nyári napokon is. Az anyagát és a színéért pedig abszolút oda vagyok.

Az örök kedvenc fehér nadrág nálam olyan mint a farmer, sose megy ki a divatból, mindig kényelmes és szuperül lehet variálni az outfiteket hozzá. Ezt a nadrágot én mindig felhajtva szoktam hordani, hiszen így egy kicsi lezserséget viszek a megjelenésembe, nekem ez külön tetszik.

Ezt az ezüst szandált a múlt héten szereztem be és azóta is az egyik kedvencem amit valaha is hordtam. A választásnál fontosnak tartottam, hogy kényelmes legyen valamint praktikus is olyan szempontból, hogy több outfithez is tudjam majd hordani. Hála itthon jobban megnézve a ruhatáramat is sok darabhoz fog passzolni. 

Az egész szettet szerintem a pénztárca dobja fel, ami a hosszú rojtoktól teljesen úgy tűnik, mintha egy kis táska lenne, ezért is tetszett meg annyira. Tökéletesen passzol a felsőhöz és imádom, a kellemes nude-os színét, emellett, nagyon jó az elosztása belülről is. Nem csak szép, hanem praktikus is. :) 




Az outfiteket mindig nagyon meghatározzák a kiegészítők, ezért ilyen basic darabokhoz szerintem kötelező a kiegészítő használata. Mint azt látjátok is a képeken, hogy összhangba szerettem volna hozni az ékszereket így csak az arany felé orientálódtam csak. Nem olyan régen írtam egy cikket az óráról és a karkötőről, valamint a nyaklánc is felbukkan egy másik bejegyzésben. 

Felső: New Yorker
Nadrág: H&M
Ezüst szandál: Kínai
Pénztárca: Kínai
Nyaklánc: Ebay
Óra, karkötők: Ebay


Ha bármi kérdésetek van a cikkel vagy bármi mással kapcsolatban akkor IDE KATTINTVA tehetitek meg, hogy küldjetek nekem üzenetet! :) 


Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon szuper összeállítás, a szandál és a felső különösen tetszik ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :) Én is imádom a szandált!

      Törlés
  2. Nagyon csinos összeállítás lett! ;) És az a pénztárca...valami szépséges, egyszerű, de nagyszerű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat!:) Igen én is pont ezért vettem meg, szuper darab egy csinos összeállításhoz.

      Törlés

Like us on Facebook