Hogyan legyen ragyogó arcbőröd?

23:34:00


Szinte minden nőnek a vágya az, hogy jól nézzen ki, szép legyen a haja, bőre, hogy vékony legyen és persze, hogy divatos legyen. Nos a mai nap arra gondoltam, hogy megosztanék Veletek pár olyan tippet amik segíthetnek abban, hogy szebb legyen az arcbőrünk. Így legalább egy elvárásunk már ki lenne pipálva, jól hangzik nem? Lássuk is a tanácsaim a ragyogó bőr érdekében. 


Arcradírozás: 

Szép arcbőrünk nem lehet radírozás nélkül, hiszen az elhalt hámréteget le kell radíroznunk egy számunkra megfelelő termékkel. Az, hogy ez most kicsi vagy nagy szemcséjű termékkel tesszük meg az teljesen mindegy, ránk van bízva olyan értelemben, hogy ha úgy gondoljuk, hogy zsírosabb a bőrünk, akkor érdemes nagyobb szemcséjű arcradírt választani, hiszen a nagyobb szemcsék jobban radíroznak, mondhatnám úgy is, hogy "durvábban", míg a kisebb szemcséjűek kímélőbb hatást nyújtanak. Nekem is van legalább 2-3 arcradírom annak érdekében, hogy minden helyzetben tudjam használni, hiszen nekem se mindig egyforma a bőröm. 


Szérumok: 

A szérumokat pontosan arra a célra találták fel ha a bőrödnek éppen felfrissülésre van szüksége, akkor azt feltudd vinni a bőrödre. Nagyon jó kis dolognak tartom a szérumokat, hiszen az ilyen termékeknek a textúrájuk kicsit olajosabb, folyékonyabb mint egy krémé, ezért nagyon jól fel tudnak szívódni az arcbőrbe. Viszont fontos megemlítenem, hogy a rosszul választott szérum nagy bajt is okozhat, hiszen ezek a szérumok elég erős hatóanyaggal bírnak (legalábbis a drágább verziók) ezért fontos tudni, hogy milyen bőrtípusunk van és ehhez megfelelően szérumot választani.  


Arcmaszk:

Az egyik legjobb dolog az arcápolásban az szerintem a maszk. Egy szépen megtisztított arcnak szüksége van időnként arcmaszkra, hiszen a maszk valami olyasmit tud adni a bőrünknek amit más termék nem. Gondolj csak bele míg rajtad van a maszk 10-20 percig addig is szívódik a bőrödbe a hatóanyag, így is növelve a kívánt végeredményt. Egyébként nagyon sokan azt mondják, hogy elég egy héten egy arcmaszk felhelyezése, de én ettől mindig többet szoktam használni pontosan azért mert imádom azt ahogy felfrissül az arcom egy-egy maszk után.


Hidratálás: 


Nem tudom miért de ahol járok szépségápolási blogon ott mindenhol csak a hidratálásról van szó, pedig Ti is láthatjátok, hogy a hidratáláson kívül akad még bőven olyan dolog amit elvégezhetünk annak érdekében, hogy szép arcbőrünk legyen. Persze, nyilván fontos a hidratálás, nem is ezzel van a probléma hanem, hogy mindenki azt hiszi, hogy megvesz egy terméket, ami persze hidratáló krém és hogy akkor már szuper szép arcbőre lesz, pedig az még édes kevés ahhoz, hogy valóban olyan végeredményt érjünk el, amit mi szeretnénk. 


Vitaminok:

Ezelőtt nem tartottam annyira fontosnak a vitaminok fogyasztását főleg azokét, melyek a szépség elősegítésében vesznek részt. Ám igen fontos lenne ilyen vitaminok fogyasztása, hiszen akár a köröm vagy a haj erősödésében is segíthetnek nekünk ezek a készítmények.   


Ha bármi kérdésetek lenne a témával kapcsolatban akkor azt várom üzenetben akár facebookon vagy akár e-mailben is. Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! 

Szeretettel 
Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook