Pages

2018. október 7., vasárnap

Sminkalap Catrice termékekkel | Teszt


A smink alap termékekkel mindig is úgy voltam, hogy szerettem a jól bevált termékeket, ezért az idő többségében ezeket a termékeket vásároltam újra és újra. De az utóbbi időben azt vettem észre, hogy sokkal nyitottabb vagyok az új termékek megismerésére és kipróbálására. Egészen pontosan erről a három Catrice termékről lesz ma szó, egyébként a korrektorról már olvashattatok a blogon, de a véleményem kicsit változott azóta főleg, hogy most három termék együttes végeredményét nézem. 

HD liquid coverage alapozó:

Szerintem a többőtöknek nem lesz ismeretlen ez az alapozó, hiszen nagyon sokan ismerik és szeretik ezt a terméket. Nagyon nem is ismerek olyat, aki negatívat mondott volna róla. Számomra már látásra is nagyon színpatikusnak tűnt, de mikor elkezdtem hosszabb távon használni akkor tudtam meg igazán, hogy létezik jó drogériás alapozó. Szóval már az elején lelőttem az egészet, imádom a terméket, hiszen ár-érték arányban nem igen találkoztam még ilyen jó alapozóval. Tökéletesen fed, nem ül bele az apró ráncocskákba és nagyon könnyű a felvitele, abból adódóan, hogy a terméknek szuper textúrája van. Abszolút nem szárítja a bőrömet, ami engem nagyon meglepett, mert idáig az összes alapozó szárította a bőrömet. Én nagyon szeretem a pipettás kiszerelést, bár nem mondom, hogy eleinte nem volt nehéz megszokni, de azóta nagy kedvencem lett. Plusz öröm számomra, hogy a bolti fények ellenére is ki tudtam választani a számomra legmegfelelőbb színt. Szóval ha egy megbízható alapozót kerestek, ami pénztárcabarát, akkor nagyon tudom ajánlani ezt a terméket. 

Liquid Camouflage korrektor: 

Mint azt már korábban említettem is, erről a termékről már olvashattatok a blogon, de gondoltam megosztom újra a tapasztalataimat, hiszen akkor abban a cikkben nagyon sok jót mondtam erről a termékről, ám ez mára már kicsit megváltozott. Nem nagyon szeretném ismételni magam, ezért most inkább csak a főbb változásokat szeretném megosztani Veletek. Szóval a lényeg, ami kicsit negatívumként érintett, hogy a termék tartós használat után nagyon gyorsan fogy. Természetesen valamennyi nyilván fogyni fog a használatokkor, de ez a mennyiség elég jelentős, és abszolút nem szoktam sokat felvinni belőle, csak a szemem alatti részre. A második ami szintén furcsa, hogy a terméknek egyre erősebb illata van, nem tudom ez mitől lehet, de számomra ez abszolút nem jön be. Leginkább ilyen erős parfümös illathoz tudnám hasonlítani. 

All Matt Plus púder: 

Úgy érzem, hogy most egy jó időre megtaláltam a kedvenc púderemet, mert mindent tud, amit én elvárok tőle. Tökéletesen fixálja az alapozó és a korrektor, de abszolút nincs maszk hatása. Örülök, hogy átlátszó színt választottam belőle, mert valahogy úgy érzem, emiatt a tulajdonsága miatt is lett nagy kedvencem. Könnyű a felvitele és nem porol, amit én külön szeretek, hiszen nincs annál rosszabb mint amikor reggel, fáradtan porfelhőben vagyunk a sminktől. 



A termékek tartósságára nem tértem ki külön, egyik pontban sem,mert ugyan azt vettem észre mindnél, tehát nekem egy egész napot szépen bírtak, nem fényesedett át a púder, az alapozó a helyén volt, szóval ezzel sem volt probléma.

Összegezve szeretem ezeket a termékeket smink alapként használni, a korrektorral igaz vannak kisebb problémáim, de mivel nem olyan nagy dolgok, ezért ezt el tudom engedni. Az együttes használatuk nagyon szépen mutat a bőrön, szóval kijelenthetem, hogy ezekkel a termékekkel egy szép alapot tudunk csinálni. Ár-érték arányban is nagyon jók ezek a sminkek, szóval ha drogériás termékeket szeretnétek kipróbálni akkor ajánlom a figyelmetekbe. 



Ti használtok Catrice termékeket? Ha igen mi róluk a véleményetek? Írjátok meg nekem kommentben! :)

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, remélem találkozunk legközelebb is!

Szeretettel

Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése