Mindennapi smink rutinom | 2018

23:24:00


Mivel a blog fő irányvonala a szépségápolás ezért arra gondoltam, hogy ma megosztom Veletek a mindennapi sminkrutinomat ezzel segítve azokat akiknek ez egy kicsit nehezebben megy vagy esetleg azoknak akiknek még nem alakult ki egy jó rutin. Mivel a mindennapi sminkemet mutatom be, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy az elkészítése talán már-már tényleg rutinná válik. Szeretek kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, bár ez  leginkább a szemhéjam festésénél szokott megmutatkozni, szeretek különböző színeket összemosni (persze csak olyanokat, melyek passzolnak is egymáshoz) és szeretek az árnyalatokkal is játszani. Na de lássuk is a sminkrutinomat!


A sminkelést én mindig az alapozással szoktam kezdeni, legtöbbször a Catrice all matt alapozóját használom 010-es light beige árnylatban, ami tökéletesen passzol az arcszínemhez. Nagyon szeretem, mert szépen kiegyenlíti a bőrtónusom, közepes a fedést biztosít, ami számomra teljesen megfelelő, a felvitele is szuper szóval én tényleg csak jót tudok mondani erről a termékről. Természetesen a 18 óra kicsit túl van húzva, de ennek ellenére egy nehezebb napot simán kibír, pontosan ezért is szeretem használni mindennap. Tökéletes alapot ad a sminknek!


Az alapozás után jöhet is a korrektor, mostanában a Catrice liquid camouflage korrektorát szoktam használni, nagyon megvagyok vele elégedve. Az előző korrektoromhoz képest hatalmas nagy váltás, szépen kiemeli az egyes részeket az arcomon. A szemem alatti fáradt részt is szépen elfedi. Az applikátoros felvitel szerintem nagyon szuper, mert így sokkal könnyebb használni a terméket.



Az alap fixálásához a Maybelline affinitone púderét használom 03-as light beige árnyalatban. Nagyon jól fixálja az alapot és nincs természetellenes hatása. Ami nagyon tetszik, hogy nem az a nagyon porolós fajta, ezáltal a felvitele is sokkal könnyebb.


Ezután a szemhéjam szokott következni, amire elsősorban egy fixálót használok, hiszen van, hogy erősebb sminket is készítek, ami alá én szeretem a felvinni a Makeup Revolution focus&fix termékét. Nagyon jó alapot biztosít a festéknek és ami még jobb, hogy nem ül bele a festék, ezáltal szépen eldogozhatóvá válik.


Miután biztosítottam a szemhéjalapot, jöhet a festés, amit a legjobban szeretek az egész sminkelésben. Ehhez általában a Makeup Revolution ultra newtrals palettáját szoktam használni, amit egyszerűen imádok. Nagyon pigmentált, gyönyörű színeket tartalmazó paletta, szerintem tökéletes mert többfajta smink elkészítéséhez is alkalmas. Abszolút azok a színek találhatóak meg benne, melyeket én nagyon imádok, ezért ha csak egy gyors sminket is készítek mindig viszek fel egy kis színt a szemhéjamra, mert szerintem nagyon feldobja a sminket. 


A szempillaspirál számomra nagyon fontos, nincs smink spirálozás nélkül. Tudjátok, hogy szeretek különféle termékeket kipróbálni így voltam ezzel az Essence the false lashes-el, amit még nem tudok teljesen hova tenni, mert iszonyatosan sok jót hallottam róla és engem is meggyőzött valamilyen szinten, de azt hiszem van egy kis irritációm tőle, viszont ebben még nem vagyok biztos, ezért mertem bele tenni ebbe a cikkbe is. Minden esetre használni fogom hosszútávon aztán majd meglátom mi lesz, remélem jó lesz, mert nagyon szép szempillákat varázsol és még a festék sem potyog!


A rúzsokkal kapcsolatban nagyon kritikus vagyok, mert szinte csak nude folyékony rúzsokat szeretek hordani és ha már ennyire lekicsinyítem a kört, akkor azoknak a termékeknek, melyeket használok nagyon jóknak kell lenniük. Ezért leggyakrabban a Makeup Revolution nude folyékony rúzs trióját használom. Változó, hogy melyik színt hordom igazából a sminktől függ. Nagyon pigmentáltak és még pluszban hosszan tartóak is, bár szeretek alá ajakbalzsamot használni, mert nélküle kicsit szárítja a számat. 



Ez lenne az én mindennapi sminkrutinom, remélem tetszett Nektek és azt is remélem, hogy hasznosnak is találtátok ezt a bejegyzést. Ha bármilyen kérdésetek van azt várom itt kommentben vagy üzenetben!

Ti milyen termékeket használtok a sminkeléshez?

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Kíváncsi leszek, hogy akkor tényleg ez a spirál irritál-e, mert én is nézegettem tegnap, hogyha elfogy ami van, akkor szívesen megvenném. Remélem írsz majd róla valamilyen formán. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos egyre jobban kezd beigazolódni a gyanúm, hogy a szempillaspirál okozza az irritációt. :( Mindenesetre még mindig adok neki egy pár napot, aztán mindenképpen beszámolok az eredményről!
      Puszi! :)

      Törlés

Like us on Facebook