5 tipp, hogy sikeres legyél

23:43:00



Ahhoz, hogy sikeresek legyünk abban amit megálmodtunk magunknak ahhoz azt gondolom, hogy 100%-ot kell teljesíteni minden téren. Minden ember életében eljön előbb vagy utóbb az az érzés, hogy szeretne sikeres lenni, de lehet, hogy van, ami megakadályozza, hogy ez sikerüljön vagy éppen nem jó az a módszer amit ő alkalmaz. Ezért szeretnék ma megosztani Veletek 5 olyan tippet, amit én is alkalmazok annak érdekében, hogy sikeresebb legyek. 


Kelj fel korábban:

Több cikkben is megemlítettem már a koránkelés előnyeit és ezt most is szeretném kihangsúlyozni, hiszen bármennyire is érződik macerásnak az, hogy korábban kelj a megszokottnál hidd el jót fog tenni. Hamarabb vagy fent, tehát hamarabb eltudod kezdeni a tennivalóidat, ami annyival jár, hogy hamarabb is fejezed be. Így több időd jut akár a pihenésre akár egy délutáni vagy esti edzésre is. 


Dolgozz előre:

Míg sulis voltam megtanultam azt, hogy mennyire jó is az ha előregondolkodunk és előre cselekszünk dolgokat. Sulinál ez az előre tanulás volt, de például mondhatnám itt az instagrammot is. Hogy miért? Mert én a képeim nagy részét egy adott időben készítem el, amikor a legjobbak a fények és a körülmények is, így előre dolgozok akár egész hétre, ez csak rajtam múlik. Higgyétek el így sokkal könnyebb lesz. 


Tervezés:

Én sem gondoltam, hogy a tervezés sokban segíthet, egészen addig amíg magam meg nem tapasztaltam mennyivel jobb az ha este előre megtervezem a következő napomat. Ilyenkor mindig egy prioritási sorrendet állítok fel és reggel azzal kezdem a napomat ami a legfontosabb. Reggel még frissek és üdék vagyunk pontosan ezért nem szabad már késő délutánra vagy estére halogatni a fontosabb dolgokat. 


Küzdelem a halogatás ellen:

Igen-igen ez egy fontos szempont, hiszen mi emberek képesek vagyunk sajnos ellustulni és nem tenni az álmainkért. Pedig sikeresek csak kitartó munkával lehetünk, ezért minden helyzetben muszáj küzdenünk a halogatás ellen. Sajnos azzal nem lesz jobb, ha azt mondom, hogy "majd holnap megcsinálom", mert holnap már egy új nap lesz új feladatokkal és így csak halmozod magad előtt a teendőket. 


Higgy magadban:

Ahhoz, hogy sikeres legyél nagyon fontos, hogy higgy magadban, hiszen ez az egyik mozgatórugód, ahhoz, hogy sose add fel. A pozitív gondolkodás néha kihívást jelenthet számunkra de semmiképpen ne adjuk fel az első akadálynál, hiszen bármi lehetséges. Ha keményen dolgozunk érte és elég energiát és időt ölünk bele az álmok valóra válnak!



Remélem tudtam segíteni Nektek ezzel a pár jó tanáccsal, ha igen ne felejtsétek megemlíteni kommentben! Köszönöm, hogy ma is itt voltatok Velem és olvastatok! 

Szeretettel
Reni 

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook