Téli bőrápoló táskám tartalma

0:09:00


Mivel a hideg idő már beköszöntött ezért ilyenkor érdemes újra gondolnunk a bőrápoló neszesszerünk tartalmát, én ezt már meg is tettem egy jó ideje és kísérleteztem, hogy melyek azok a termékek, amelyek valóban ápolják a bőrömet ebben a zord, hideg időben. Én először is a jól bevált termékeket részesítettem előnyben, ezért felállítottam magamban egy olyan sorrendet, amitől nem nagyon szerettem volna eltérni és ez nagyjából sikerült is.


Fontosnak tartom, hogy olyan termékeket használjunk, melyek megfelelnek a bőrünk típusának! Ha nem tudod pontosan, hogy milyen bőrtípusod van én azt ajánlom, hogy keress fel egy kozmetikust, ő majd felvilágosítást ad a bőröd típusáról és az azokra használatos termékekről. Semmiképpen ne kezdjünk el kísérletezgetni különböző típusú termékekkel, mert többet árthatunk vele. 


Kézkrém:

Szerintem nem kell túlragoznom, hogy miért is fontos, hogy ilyenkor jobban figyeljünk a kezünk ápolására. Én abszolút ki nem állhatom a kesztyűket, ezért sokszor meg is gyűlik a bajom a bőrömmel, ezt próbálom korrigálni az állandó ápolással, hidratálással. 


Testápoló:

Aki régebb óta követ az tudja, hogy iszonyatosan száraz bőröm van, ezért ne csak a hideg időben kell figyelnem a bőrömre, hanem az év összes évszakában, hetente legalább egyszer szükségem lenne egy alapos krémes testápolásra. 


Arckrém:

Persze ha a kezünk és a testünk is képes kiszáradni akkor egyértelmű, hogy az arcbőrünk is képes rá (sajnos), tehát érdemes ősszel még a zsírosabb bőrtípussal rendelkező hölgyeknek is figyelmet fordítani erre. Olyan arckrémet válasszunk, ami jól hidratál, nem hagy ragacsos érzetet használat után és természetesen, ami gyorsan beszívódik. 


Ajakbalzsam: 

Nos ez a termék nem csak a téli neszesszer táskámban található meg, hanem szinte az összes táskámban, mert a szám akkor iszonyatosan "cserepes" szokott leni, ha eleget iszok és jól hidratálom a bőröm, tehát erre nekem mindig nagy szükségem van. 


Arcmaszk:

Óriási híve vagyok a különböző arcmaszkoknak, ezért elengedhetetlen a táskámból ez a termék is. Amit én a legjobban szeretek mostanában az a Magister Products arcmaszk, egyszerűen a használata után olyan felfrissült az arcom, hogy legszívesebben minden reggel csak ezt használnám.


Szérum:

Sokáig nem rajongtam a szérumokért, hiszen mindig az volt bennem, hogy egy jó hidratáló krémet használok és kész, az elég, hát nem... Nagyon sokat jelent ha egy héten egyszer legalább szérumot is használok az arcomra, mert sokkal szebb lesz tőle a bőröm. 


Az én téli bőrápoló neszesszerembe ezek a dolgok kerültek. Remélem hasznosnak találtátok ezt a cikket, ha igen írjátok meg nekem kommentben, hogy Ti mit szoktatok használni télen! 

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok Velem és olvastatok!

Szerettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook