Egyszerű de nagyszerű outfit

23:16:00


Elég rég volt már outfit bejegyzés és azt is észrevehettétek, hogy kevesebbet posztolok mind ide blogra, mind az instagram/facebook oldalamra is, aminek az az oka, hogy elkezdtem dolgozni, így sokkal kevesebb időm marad a blogra és minden más egyébre is, de igyekszem jól beosztani az időmet. Megígértem magamnak, hogy attól, hogy kevesebb időm marad a blogra attól még nem fogom elhanyagolni és hogy a heti egy bejegyzés meglesz. Ezt azért szerettem volna leírni Nektek, mert Ti olvasók várjátok a cikkeket és én nem szeretnélek áltatni Titeket, ez a való igazság, ettől függetlenül minden megy ugyanúgy. 

Egyébként az elmúlt időben több olvasóm és blogger barátnőm is érdeklődött irántam, ami őszintén nagyon jól esett. Régóta kerestem már munkahelyet, lassan egy éve és most érzem azt, hogy minden jó. Bár nem mondom, hogy nem nehéz megfelelni mindenhol és mindenkinek és tudom, hogy ez szinte lehetetlen, de én egy abszolút maximalista lány vagyok. 

Na de lássuk is a mai témánkat a hosszú felvezető után, ami nem lesz más mint, a fekete fehér kombináció egyszerűsége a hétköznapokban. Nagyon sokan vagyunk szerintem a fekete-fehér kombináció mellett, hiszen bárhol megállja a helyét, elegáns de mégis kitudunk hozni belőle lazább szetteket is. Ha abszolút nincs ötletem, hogy mit vegyek fel, vagy egyszerűen csak sietek, ami mostanában igen gyakran előfordul, akkor biztosan, hogy ezt a bomba biztos összeállítást választom.








Póló: Reserved
Nadrág: Amisu

Remélem tetszett Nektek a mai bejegyzés, ha esetleg van ötletetek, hogy mit olvasnátok szívesen a blogon, akkor azt szívesen fogadom itt komentben!


Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon csini outfit lett :) Ez a fekete és fehér szín kombináció nekem is sokszor segít ,ha a reggeli rohanásban nem tudom, hogy mit vegyek fel. Végül pedig gratulálok a munkahelyhez!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is sokszor kihúz a bajból. 😅
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! 💕

      Törlés
  2. Szeretem az ilyen kis egyszerű outfiteket, nyáron olyan jó csak felkapni valamit és már rohanni is a dolgunkra! ;D Nálam most egy kicsit másfajta van terítéken, ha van kedved lesd meg! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nálam alapból is az egyszerűség győz általában.😊
      Mindenképp ránézek! 😘

      Törlés

Like us on Facebook