Helyzetjelentés + Outfit

22:27:00


Egy hirtelen ötlet eredménye lett ez a pár kép, amit most megosztok Veletek, illetve arra gondoltam, hogy mesélek Nektek egy kicsit a mostani helyzetről. Sokan írtok Nekem azzal kapcsolatban, hogy miért van kevesebb cikk a blogon. Ezzel kapcsolatban egyébként már írtam nektek több felületen is, de szívesen elmesélem most is. Mivel elkezdtem dolgozni, ezért minden más lett kicsit, más dolgok lettek fontosak és más lett a prioritási sorrendem is. De természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném ezt az oldalt, hiszen pontosan júniusban volt a blog 2 éves és a létező összes szabad energiámat beleölöm, ami számomra nem teher, hiszen imádom ezt csinálni és továbbra is lesznek bejegyzések. Idáig heti egy bejegyzést ígértem Nektek, ezt a számot próbálom kicsit feljebb tornázni, hiszen sokan kéritek, hogy legyen több cikk, aminek én őszintén nagyon örülök!


Szeretném Nektek megköszönni itt is, hogy állandóan támogattok és olvassátok a cikkeimet, el sem tudjátok képzelni milyen jó érzés ez Nekem. Imádom megosztani Veletek a legújabb gondolataimat, a tapasztalataimat egy-egy termékről, hiszen úgy érzem ezzel segíthetek Nektek és amikor írtok egy-egy kedves üzenetet vagy kommentet, akkor érzem azt, hogy valamit jól csinálok, hiszen jön a pozitív visszajelzés Tőletek! Remélem továbbra is hasznosnak találjátok majd ezeket a cikkeket! 



Nem mellesleg szeretnék beszélni egy kicsit az összeállításról is. Tudjátok, hogy imádom az egyszerű de elegáns darabokat, ezért ma is egy ilyen outfitet hoztam. A szettet a nadrágom dobja fel egy kicsit a csíkos mintájával, amit egy fehér egyszerű trikóval párosítottam. Bár a képen szerepelt a szalma kalap is, de szerintem az megmarad csak kiegészítőnek. 

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! Hamarosan jelentkezem a következő cikkel, addig is kövessetek Facebbok-on és Instagrammon, hiszen ezeken a felületeken minden nap osztok meg fotókat! 

Szeretettel

Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook