Korika arc-és száj maszkok | Teszt

23:33:00


Már egy ideje beharangoztam, hogy beszámolok Nektek ezekről a koreai Korika maszkokról, ezért végre leültem és elkészítettem ezt a cikket. Annyit elárulok így előjáróban hogy nagyon vegyes érzelmeim vannak ezekkel a maszkokkal kapcsolatban, na de nem húzom az időt, lássuk is. 


Elsőként ezt az arcmaszkot próbáltam ki, hiszen teljesen oda vagyok az ilyenekért. Imádom a fátyolmaszkokat, ám azt veszem észre, hogy nehéz olyan terméket találni, ami nem csak egy vízbe mártott fátyolmaszk, hanem valódi hatással bír. Szóval nem meglepő ha azt mondom, hogy nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tud ez a maszk.


A termék felbontásakor egy nagyon erős talán én a "gyógyszertáti" illathoz tudnám a legjobban hasonlítani illat csapott meg, ami nem a legkellemesebb volt, de gondoltam idővel majd biztosan enyhül, hát nem... Mindig is problémába ütközök, amikor szeretném felhelyezni a maszkot, hiszen általában túl nagy a méret számomra, ez most is így volt sajnos, ezért nem igazán volt kényelmes az arcomon hordani 10 percig, konkrétan küszködtem, hogy "normális" fennmaradjon. A márka nem spórolt a hatóanyaggal. hiszen bőven nem tudott megszáradni az arcbőrömön a termék. Én használat után lemostam, mert egy idő után nagyon soknak éreztem, főleg az illatát. Egyébként a méret problémán kívül mást nem tudok kiemelni negatívként, hiszen nagyon szépen hidratálta és feltöltötte a bőröm. 


Ezelőtt még soha nem használtam ajakmaszkot, hiszen nem is nagyon tudtam, hogy létezik ilyen, ezért nagyon kíváncsian vetettem bele magam a tesztelésbe. Ennél a terméknél is igen nehezen ment a felhelyezés sajnos, hiszen a termék folyadéka miatt eléggé csúszkált, szóval ezt is teljesen nyugodt állapotban kellett tesztelni ahhoz, hogy sikeres legyen. Őszintén szólva ennek a terméknek a használata után nem vettem észre olyan változást mint az arcmaszknál, ezért egy kicsit csalódott voltam. Kicsit többet vártam volna azért, én nem venném meg még egyszer. 



Az arcmaszk tetszik, de ahogy említettem az ajakmaszkot nem venném újra, hiszen más ajakbalzsamom többet tud, mint ez a termék.

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket?


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! Találkozunk legközelebb is!

Szeretettel

Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook