Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 krém

23:00:00


A múltkori fényvédelemről szóló cikkemet nagyon sokan szerettétek és kértétek is, hogy ha még kipróbálok más terméket is, akkor arról számoljak be, hiszen van olyan aki most keresi a tökéletes fényvédőt. A Biodermától kaptam körülbelül egy hónapja ezt a terméket és szerintem nem árulok el nagy meglepetést, ha azt mondom, hogy csakugyan imádom ezt a termékeit is!

Bár a terméket vízhiányos, érzékeny bőrre ajánlják, ettől függetlenül én tettem vele egy próbát, hiszen néha-néha az én bőröm is érzékenyé válik. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak, melyeket most szeretnék megosztani Veletek is! 



1 hónap aktív tesztelés után bátran kijelenthetem szerintem, hogy megtapasztaltam a termék összes oldalát. A termék pumpás kialakítása miatt nagyon könnyű a használata és nem mellesleg nagyon higiénikus is.


 Eleinte beleestem abba a hibába, hogy túl sok krémet vittem fel a bőrömre, ezért lassan szívódott be a termék, szóval erre Ti is figyeljetek ha ezt a terméket használjátok. A kevesebb felvitel után is viszonylag lassabban szívódik be mint egy átlagos hidratáló krém, és nekem nem hagyott teljesen matt hatsású arcbőrt. Nem zavar a felszívódási ideje, csupán az a kis fényesség amit hagy a bőrömön. Mivel sminkalapnak is használom, ezért erre a rétegre jön az alapozó, majd a korrektor és a púder fixálásként, ezért a fényesség máris eltűnik az arcomról, aminek nagyon örülök, hiszen így egy tökéletes smink alapot találtam, ami még 30-as faktorú fényvédőt is tartalmaz.


Nem kukacosodik a termék, nem hagy ragacsos érzetet és tökéletesen hidratálja a bőröm. Olvastam, hogy sokan az illata miatt nem kedvelik, én pedig pontosan azért (is) vagyok oda érte. Nagy öröm számomra, hogy nem okoz pattanásokat és hogy semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki. 


Én ajánlom Nektek ezt a terméket, ha nem zavar az, hogy kicsit több időt kell hagyni a termék beszívódására és ha nem zavar az illat. Ha esetleg mégis így lenne akkor ajánlom, hogy olvasd el EZT a cikkemet és ott találsz olyan terméket, ami gyorsan beszívódik és illatanyagmentes.


Remélem tudtam segíteni Nektek egy kicsit. Ti milyen fényvédőt használtok?

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! Várlak vissza legközelebb is Benneteket! 


Szeretettel

Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook