Szürke télen? Naná!

23:04:00


Mindig is ellene voltam annak a kijelentésnek, hogy a szürke egy semleges, unalmas szín. Bárki mondta mindig meg tudtam magyarázni, hogy számomra miért nem az és hogy mennyire fel tud dobni egy-egy szettet ez a szín. A szürke színt nagyon sokan szerintem a feketéhez hasonlítják a "mindenhez megy" koncepció alapján, pedig ez abszolút nem így van szerintem. Teljesen különálló színről van szó, ami már önmagában is megmutatkozik, ha például kettő különböző felsőt veszünk fel. Én személy szerint nagyon odavagyok a színért és abszolút nem tartom unalmasnak, még télen sem, sőt..Nagyon jól lehet kombinálni, ami megadja azt a pluszt amitől nem lesz unalmas egy szín. 


Ma direkt egy olyan szettet választottam, ahol a világos színek dominálnak egy-egy darab kivételével, pont azért, hogy megmutassam Nektek, hogy igenis jól tud mutatni egy szürke kötött felső egy fehér nadrággal és egy egyszerű, de annál inkább nőies csizmával. 


 Nekem nagyon sokszor van olyan napom, hogy sietnem kell valahova és a jól bevált farmer felső kombót alkalmazom, hiszen ez mindig kényelmes és egy nőies cipővel és táskával máris elegánsabbá varázsoltuk az amúgy sportos kinézetünket. Ugyan így vagyok a szürke kötött felsőmmel is, hogy imádom egyszerűen, mert bárhova fel tudom húzni, jól mutat és egy szép barna óra szerintem nagyon passzol hozzá. Szeretem az órát, mint kiegészítőt ezért sokszor csak ezzel szoktam feldobni a szettemet, de szerintem ez, ez esetben sikerült! 


A fehér nadrágról több szót is ejtettem már itt a blogon, tudjátok számomra ez is egy örök alapdarab csak úgy mint a farmer. Bár ilyenkor ősszel, télen nem biztos, hogy a legjobb megoldás, hiszen ilyenkor már igen gyakran előfordul hogy esősebbek a napok, ezért ilyenkor nem hiszem, hogy ez a legszerencsésebb szín. 


A csizmámról már olvashattatok itt a blogon egy bejegyzést, ami remélem tetszett is Nektek, ezért erről nem szeretnék olyan sokat beszélni. Szerintem nagyon nőies és a legnagyobb meglepetésemre hosszútávon is nagyon kényelmes! A fekete táska és ez a csajos csizma teszi elegánsabbá ezt az outfitet, mert nélkülük, egy sportosabb, lazább szettet állítottam volna össze. 


Remélem tetszett Nektek ez a cikk és azt is remélem, hogy sikerült kicsit rávezetnem Titeket arra, hogy a hidegebb idő beköszöntével attól, hogy szürkét hordunk nem leszünk kisegerek és nem olvadunk bele a tömegbe, hiszen ha ez a szín egy jól megválasztott nadrággal és kiegészítőkkel érvényesül akkor egy nagyon izgi szettet kapunk.  


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és elolvastátok a cikkem, sok puszi!

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én is imádom a szürkét, ma is abban nyomom, meg úgy majd minden nap. :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem szuper szín a szürke és én is sokat hordom. :) A képeid pedig nagyon inspirálóak.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is, jaj nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! :)
      Puszi <3

      Törlés

Like us on Facebook