Mi van a táskámban | Summer edition

0:17:00


Elég régóta tervezem már, hogy elkészítem ezt a cikket de a napokban erősebben megfogalmazódott bennem, hogy mostanában milyen cikkeket is szeretnék írni Nektek, ezért került most ez publikálásra. Amint azt a címből is tudjátok, ma a táskám rejtelmeibe foglak benneteket beavatni és hogy kicsit aktuálisabbá tegyem ezért a nyári verziót mutatom meg, aminek van pár kötelező alapdarabja. 


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem az ilyen típusú cikkeket és videókat nézni és olvasni, hiszen számomra nem egyszer volt már olyan, hogy igen hasznos infókat vagy termékeket tudtam meg egy-egy ilyen cikkből vagy videóból. 

A táskámban majd láthatjátok is, hogy van olyan dolog, amit más teljesen haszontalannak tart de számomra fontos ezért beletettem. Ennek ellenére próbálom a mindennapjaim során a lehető legkevesebb dolgot magammal cipelni, ezért sem láthattok például kisebb sminktáskát vagy éppen naptejet és fényvédőt, mert ezeket a dolgokat otthon, indulás előtt elintézem és ezeket nem kell magammal cipelnem feleslegesen egész nap. Imádok sminkelni is, de nem mindenhová szoktam ezért nem létfeltétel nálam, hogy a táskámban legyen sos sminkfelszerelés, viszont ha tudom, hogy hosszú napom lesz, vagy valami eseményre megyek bizony nálam van a korrektor a bőrhibák elfedésére és a púderem is, amivel fixálom a sminkem, ha esetleg úgy látom, hogy erre szükség van.


Kezdjük az egészet a táskával. Szerintem a nyár egyik alapdarabja egy ilyen kicsit vagányabb táska, ami egyben kényelmes is, így mindenhova magaddal tudod vinni, ráadásul fekete, ami ügyebár mindenhez megy. Nagyon szeretem benne, hogy annak ellenére, hogy nem tűnik nagy táskának azért elég jól meg lehet pakolni (elfér benne egy literes nagy palack is), valamint az, hogy nagyon feldobja a táskát a rajta lévő szegecsek. Ettől lesz olyan vagány, egyedi és ettől dobja majd fel a sima basic szettünket ez a táska.

Természetesen mint minden ember én is magamnál tartom mindig a pénztárcámat a kulcsomat, bérlettartómat és a telefonomat. Nem rég vettem ezt a különleges pénztárcát, ami már megjelent egy outfit keretein belül is és nagyon tetszett Nektek, hát még nekem.:) Mivel szemüveges vagyok ezért elengedhetetlen, hogy legyen nálam szemüvegtörlő és néha még a tok is becsúszik a táskámba. Természetesen zsebkendőt is hordok magammal, hiszen az mindig jó ha van, ha pedig nincs biztosan van a páromnál.:) Mivel sokat szoktam utazni ezért mindig van nálam fülhallgató, hiszen ezek az utazások nem fél órák (egészen pontosan 5 óra hossza az út) szóval valamivel le kell kötnöm magam, ha éppen nem cikket írok. Az iszonyatos nagy melegben mindig jó ha van nálunk víz, erre én az Aquatiser palackomat szoktam használni, amibe finom, frissítő gyümölcsöket lehet tenni a még finomabb íz elérése érdekében. Sajnos ha nem megfelelő mennyiségű vizet iszok, képes nyáron is nagyon kiszáradni a szám, ami elég kellemetlen tud lenni, így mindig magamnál hordok valamilyen ajakbalzsamot. Jelen pillanatban egy Avon-os ajakbalzsamot és a Dr. Pasha hidratáló ajakbalzsamát használom. Nyáron elengedhetetlen számomra a parfüm és a testpermet. Nagyon szeretem különösen a testpermeteket, mert egy-egy forró nyári napon nagyon fel tud frissíteni, az illatuk pedig fantasztikusak. Elég sokszor szokott megjelenni a blogon a határidőnapló pont úgy mint a táskámban is, mellé természetesen mindig tesztek egy tollat, így ha bármi fontosat fel kell jegyeznem, akkor azt meg tudom tenni. Az óra pedig azért szerepel a képen, mert sokszor sietek és nincs időm indulás előtt feltenni, ezért csak a táskába dobom és útközben megejtem ezt is. 


Remélem hogy tetszett Nektek ez a cikk,várom alul kommentben, hogy Ti miket visztek magatokkal nyáron. Ha bármi kérdésetek, észrevételetek van akkor küldhettek Nekem üzenetet a blog facebok oldalára. 
Legyen szép nyaratok! :)

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Hasonlóan néz ki nálam is a helyzet, kivéve a parfümöt. Csodálkoztam is hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem cipel magával mindenféle sminket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak ellenére, hogy imádok mindent, ami smink nem cipelem egész nap a táskámban, ha csak erre nincs nagy szükség. :D

      Törlés

Like us on Facebook