Bioderma Sensibio termékek | Micellaoldat, arctisztító tej, mélyhidratáló pakolás

23:11:00


A blogon már olvashattatok a Bioderma Sensibio termékcsaládjába tartozó arclemosó termékről, amit nagyon szeretettek és sokan írtátok is, hogy kipróbáljátok a terméket, aminek nagyon örültem, hiszen csak és kizárólag olyan terméket mutatok be Nektek, amit én is használok és amiről én is pozitívan vélekedem! Pontosan ezért is voltam annyira kíváncsi a termékcsalád többi termékére is, hiszen nagyon sok jót hallottam többek között a micellás vízről, hogy biztos voltam benne, hogy ki szeretném próbálni.


Előjáróban szeretném leírni, hogy nagyon szeretem a Sensibio termékcsaládot, hiszen a néha érzékenyebb bőrömnek tökéletes tisztítást és ápolást nyújtanak a termékek,
amelyek egyébként kifejezetten az érzékeny bőrűeknek ajánlottak. A termékek aktív összetevőik és a különböző textúráknak köszönhetően megfelelően kezelik az érzékeny bőrt.


Bioderma H2O arc-és sminklemosó micellaoldat:


Nagyon örülök, hogy írhatok Nektek a blogon erről a termékről, mert ez a sminklemosó az első és egyetlen bőrgyógyászok által kifejlesztett micellaoldat, ami valljuk be azért elég jó. Már az első használatnál tudtam, hogy tökéletes párost fogunk alkotni egy jó darabig, hiszen tökéletesen megtisztította az arcbőrömet a sminktől, bármilyen allergiás reakció fellépése nélkül. Kíméletesen de annál inkább hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és van egy jó hírem azok számára is, akik a vízálló szempillaspirálért vannak oda, mert azt is könnyedén el lehet távolítani a micellaoldatnak köszönhetően. Az oldatban lévő micellák anélkül tisztítják a bőr felszínét, hogy megbontanák annak természetes védőrétegének egyensúlyát. Nem tudom milyen csoda ez a termék, de abszolút az egyik kedvencem lett, mert illatanyagmentes, nem allergizál, és még nyugtató érzést is érzek a használata után.


Bioderma arctisztító tej:


Bár ezt a terméket sminklemosásra is lehet használni (sőt valaki kifejezetten erre használja) én ettől függetlenül csak a megtisztított arcom további tisztítására használom nap mint nap. A termék biológiailag erősíti a bőr ellenállóképességét,
 amit én külön preferálok, hiszen néha én magam is meglepődök azon, hogy milyen érzékeny bőröm van. Édesgyökér kivonatot tartalmaz, ami nyugtatja és puhává teszi a bőrt, azonnali hatást láthatunk használat után. Nagyon szeretem, mert szépen tisztítja az arcbőrt és szuper érzés az, hogy nem kell hidratálókrémet használnom ahhoz, hogy puha legyen a bőröm.


Bioderma maszk:


Imádom az arcmaszkokat, főleg akkor, ha azok valódi hatással és eredménnyel bírnak, mert számomra ezek a termékek adják meg az igazi feltöltődést a bőrömnek. Ez a Bioderma mélyhidratáló pakolás azért is nagyon jó, mert mint az a nevében is benne van mélyen hidratálja a bőrt. Nagyon sok pakolás nem bír ilyen tulajdonsággal, ezért különösképpen örülök, hogy kipróbálhattam ezt a terméket. Imádom, mert használat után az esetleges gyulladt pattanásaimat is nyugtatja amellett, hogy hidratáló hatását is tapasztaltam
A termék beszívódik a bőrbe, ezáltal fejti ki a mélytisztító hatást, ezért érdemes egy héten 1-2 alkalommal használni. 


Összességében: 
Azt érzem, hogy minél több Bioderma terméket próbálok ki, annál inkább kedvelem meg a márkát. Idáig amit próbáltam Tőlük mind nagyon beváltak és tiszta szívből tudom Nektek ajánlani, hiszen valóban olyan végeredményt lehet elérni a termékekkel, amire csak kevés termék képes. Köszönöm ezúton is, hogy lehetőséget adott a Bioderma a tesztelésre! 


Remélem hasznosnak találtok a bejegyzést, 
ha érzékeny bőrötök van, akkor mindenképpen megéri kipróbálni. Ha esetleg Ti már próbáltátok valamelyik terméket, írjátok meg komentben a véleményeteket, mert nagyon kíváncsi vagyok rá!

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, remélem találkozunk legközelebb is!

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. I really like the sensibio H2O micellar solution, it's my first choice if it comes to cleansing water :) Have a nice day :)

    VálaszTörlés
  2. Én akármit választottam eddig tőlük az kedvenc lett :) Micellás vízből nekem a Sébium az isten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is beváltak a termékek! 😊😘

      Törlés

Like us on Facebook