Weekend comfy style

22:36:00


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon fontos az, hogy kényelmes ruhákat hordjak, főleg ha a hétköznapokon ezt nem mindig tehetem meg, akkor a hétvégék alkalmával biztosan valami szuper kényelmeset húzok. Nem mondom, hogy egy kihívó, különlegesebb ruha nem lehet kényelmes, de én sokkal inkább vagyok híve az egyszerűbb daraboknak, hiszen számomra ezek nagyobb komfortérzetet adnak.


 Ebben az összeállításban szeretném megmutatni Nektek, hogy az alapdarabokból és a kényelmesebb ruhákból is lehet egy szuper jó összeállítást csinálni. Nyilván a fekete dominál jelen esetben, de szerintem a szürke pulcsival, (amit egyébként nagyon szeretek) nagyon jól meg lehet törni a fekete színt és így egy teljesen új kép tárul elénk. Bár még nem igazán akar megmutatkozni a tavasz, imádok már ilyenkor is bőrkabátot venni, mert az egyik kedvenc alapdarabom a gardróbomban, csak úgy mint, a fekete farmer nadrág is, amit úgy gondolok, hogy majdnem mindenki ruhatárába megtalálható az egyszerűsége miatt. A szett középpontjában talán a szegecsekkel díszített táska van, ami teljesen "megbolondítja" ezt az összeállítást. 







Nektek miből áll a kedvenc és egyben kényelmes összeállításotok? Írjátok meg nekem kommentben, mert nagyon kíváncsi vagyok! :)


Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! Várlak vissza Benneteket, addig is kövessetek Instagrammon csoszrenata néven, mert ott mindig több újdonságot osztok meg és ha gondoljátok iratkozzatok fel a blogra, hogy ne maradjatok le az új tartalmakról!

Felső: Ebay
Kabát: H&M
Nadrág: H&M
Cipő: Deichman
Táska: Webshop 

You Might Also Like

2 megjegyzés

Like us on Facebook