Kedvenc téli outfitem

23:56:00


Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy a hidegebb idő beköszöntével sokan csak feketét hordva élik a mindennapjaikat, ami őszintén nem éppen a leg harmónikusabb. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha télen is belecsempészünk egy kis színt az összeállításainkba, sőt ettől teljesen egyedivé válunk! Pont ezért szeretném bemutatni Nektek az én kedvenc színekkel teli téli outfitemet, amivel tuti nem olvadok bele a tömegbe.


Nagyon szeretek rétegesen öltözni és pont a téli időjárás teszi ezt lehetővé, ezért próbálom mindig kihasználni, hogy több réteget és textúrát viselek egyszerre, mert ez nagyon izgalmassá teszi a kinézetet. Nektek is azt tudom ajánlani, hogy ne féljetek különböző egymással harmóniában lévő színeket hordani, mert nagyon jól tudnak mutatni. Szerintem nem kell bemutatnom, hogy az utóbbi időben hatalmas nagy divatnak örvendett a khaki színű kabát, gondoltam én is arra, hogy beszerezem, de annyira tömegdarabbá vált, hogy nem szerettem volna akkor megvenni, inkább vártam vele és mikor már lemegy az őrület gondoltam megveszem, mert egyébként nagyon tetszik és milyen jól jártam, hogy kivártam a legjobb pillanatot, hiszen egy leárazás alkalmával volt szerencsém megvásárolni ezt a kabátot. A sapkát és a sálat szerettem volna összhangba hozni, ami szerintem valamilyen szinten sikerült is, imádom a puha anyagukat és azt is, hogy végre nem áll idétlenül egy sapka a fejemen.


Ha tél, akkor a kötött darabok elengedhetetlenek számomra, szóval most is egy szürke, egyszerű de, annál melegebb felsőt választottam, ami félig crop-os megoldás, amitől egy ideig nagyon féltem, de aztán egész jól éreztem benne magam és persze mostanában ezt hordom a legtöbbet ami, arra ad következtetést, hogy szinte a kedvencem lett. Nadrágnak egy viszonylag egyszerű darabot szerettem volna választani, hiszen alapból sem szeretem a különleges darabokat, nem tudom a nadrágoknál inkább az egyszerű, letisztult darabokat szeretem és természetesen a csizmákkal is így vagyok. A tél nagy kedvence nálam a képen látható csizma, mert nagyon kényelmes, a magasított sarka ellenére is simán elvagyok benne egy teljes napig.









Sapka: F&F
Sál: H&M
Kabát: H&M
Felső: H&M
Nadrág: New Yorker
Csizma: Deichman 


Köszönöm, hogy ma itt voltatok és olvastatok, remélem tetszett Nektek ez a cikk, ha igen ne felejtsétek el jelezni a komment szekcióban! :)

Szeretettel
Reni

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Egyszerűen IMÁDTAM a mai bejegyzést! Nincs mese! Szuper lett! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! 😊 Örülök, hogy tetszett a cikk! ❤️
      Puszi😘

      Törlés
  2. Nagyon csini 🙂A sapi meg a sál nagyon tetszik.😉Jó a farmer is, de nem szokott így fázni a lábad 😃?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! 😊 Nem igazán szokott fázni a lábam. 😀

      Törlés
  3. A sál és a sapka tetszik nekem is legjobban, annyira jó az összhang köztük *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Pedig több mint 1 év elteltével lett összeválogatva a sapka és a sál, de ezek szerint akkor jól eltaláltam. :)
      Puszi!

      Törlés
  4. Sűrűbben is olvasnék tőled hasonló bejegyzést, nagy jó a stílusod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! 😘 Nagyon szépen köszönöm, törekszem, hogy egyre több ilyen cikk kerüljön ki! 😊

      Törlés

Like us on Facebook