HappySkin Summer Set

22:23:00


A blogon már olvashattatok a HappySkin termékekről, hiszen nem ez az első együttműködésem már a márkával. Mondanom sem kell, hogy mennyire szeretem őket, a termékeiket és a kedves kommunikációjukat. Nyilván azért jelentek meg újra az oldalamon, mert nagyon elégedett vagyok velük, ezért csak ajánlani tudom a termékeiket! Ma az új és egyben különleges nyári dobozukban lévő termékekről szeretnék beszélni. Szerintem a csomagolás már magáért beszél, de lássuk is, hogy milyen termékeket tartalmaz ez az igazi nyárias szépség doboz. Annyit előre elárulok, hogy aki utazáshoz keres hasonló termékeket az jó helyen jár! 




Kirké arctisztító tej: 
Már volt szó a blogon erről a termékről és ezelőtt jó pár hónappal is imádtam ezt a terméket most is csakugyan ez a véleményem maradt. A kellemes illata könnyen nyári hangulatba varázsol még a borongósabb napokon is, ezért különösen szeretem ezt a terméket. Persze a kellemes illat mellett nagyon fontos a megfelelő tisztítás is, amit a termékkel tökéletesen el lehet végezni. A pórusaimat is szépen megtisztítja. Az én normál bőröm nagyon szereti ezt a terméket, abszolút nem szárítja és nem is hagy semmilyen rossz, akár ragacsos érzetet. 



Élégance arcsimító krém: 


Bár rengeteg krémem van, amit jelen pillanatban szeretek, de úgy érzem ez a termék is beáll a sorba, hiszen tökéletesen táplálja a bőrömet, bár elég nagyon kevés is belőle, mert túlzott mennyiségben nekem zsírosodott a bőröm a terméktől, ezért érdemes figyelni a mennyiségre. 


Joy krémes tusfürdő: 
A termékben található lime és menta egyből felfrissíti a bőröm, ami a nyári nagy melegekben nagyon jól esik. Természetesen ezek az uralkodó illatok, amit én személy szerint nagyon szeretek. Bár nálam nem fontos, hogy a tusfürdőm hidratáljon és tápláljon, hiszen erre megvan a jól bevált termékem, de persze ez mindig egy plusz pont nálam. 


Frissítő dinnyés szappan: 

Őszintén megmondva nem igazán szoktam szappanokat használni, ha pedig mégis akkor mindenképpen törekszem arra, hogy természetes alapanyagú termékeket használjak. Nos ez a dinnyés szappan abszolút levett a lábamról, hiszen amellett, hogy isteni illata van, nem szárítja a bőrömet, ami valljuk be nagy szó egy szappantól. A termék kézmosáshoz ás fürdéshez is egyaránt használható. 


Napozás utáni tej: 

Az egyik nagy kedvencem most következik, ez a napozás utáni tej egyszerűen csodálatos. Sikerült egy kicsit jobban leégnem (még fényvédő használata mellett is) ezért ez a termék a lehető legjobbkor jött. Nagyon gyorsan  megnyugtatja és hűsíti a bőrt, anélkül, hogy bármilyen irritációt okozna. Szóval ha egy csoda terméket kerestek, ami viszonylag gyorsan megnyugtatja a bőrötöket, akkor ez tökéletes lehet mindenki számára, mert a legjobb, hogy minden bőrtípusra alkalmazható.  


Ha 100%-ban természetes összetevőjű és megbízható termékekre vágytok, akkor mindenképpen ajánlom Nektek, hogy nézzetek be a HappySkin oldalára, hiszen csodás termékek halmaza vár Benneteket.


Remélem tetszett a mai bejegyzés Nektek, ha esetleg próbáltátok már ezeket a termékeket és van róluk tapasztalatok akkor azt szívesen várom a komment részlegben! 



Szeretettel

Reni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook